Bergshöjden 60 / Sundbyberg

1.5:a om 50,5 m² med balkong!

Slutpris
1 750 000 kr
Boarea
50.5 kvm
Avgift
2 369 kr/mån
Rum
1,5 rum (1 sovrum)
Såld
2019-09-30
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Bergshöjden såldes av oss 2019-09-30. Se alla våra försäljningar i Sundbyberg samt även på Bergshöjden

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bergshöjden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en 1,5:a om 50,5 m²! Inglasad balkong och en bra planlösning. Trevlig innergård med lekpark just utanför porten, trivsamt område med mycket barnfamiljer. Gångavstånd till buss och tunnelbana. Goda kommunikationsmöjligheter och närhet till Sundbyberg centrum och Stockhom City. Gott om förvaringsmöjlighet i lägenheten med garderober och klädkammare.

Närhet till grönområden, idrottsplats, skola, skogspromenad, livsmedelsbutiker m.m! Garage finns under fastigheten, gästparkering finns i området.
Hushållsel, värme, vatten och kabel-TV ingår i avgiften!

Föreningen utförde nyligen en besiktning av hela fastigheten (se protokoll under stadgar).

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.