Bergshöjden 8, bv / Hallonbergen / Sundbyberg

3:a om 80,8 m² med uteplats och ljusinsläpp från två håll!

Slutpris
2 300 000 kr
Boarea
80,8 kvm
Avgift
3 716 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns)
Såld
2019-06-16
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Bergshöjden såldes av oss 2019-06-16. Se alla våra försäljningar i Sundbyberg samt även på Bergshöjden

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hallonbergen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en välplanerad 3:a om 80,8m²! Trevlig lägenhet med bra ljusinsläpp från två håll, samt en mysig uteplats. Insynsskydd från båda håll, sovrummen ligger över mark tack vare suterräng. Trevlig innergård med lekpark just utanför porten, trivsamt område med mycket barnfamiljer. Gångavstånd till buss och tunnelbana. Goda kommunikationsmöjligheter och närhet till Sundbyberg centrum och Stockhom City. Gott om förvaringsmöjlighet i lägenheten med garderober, klädkammare samt ett förråd, kan även disponeras som kontor eller dyl.

Närhet till grönområden, idrottsplats, skola, skogspromenad, livsmedelsbutiker m.m! Garage finns under fastigheten, gästparkering finns i området.
Hushållsel, värme, vatten och kabel-TV ingår i avgiften!

Föreningen utförde nyligen en besiktning av hela fastigheten (se protokoll under stadgar).

Ring för visningstid!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.