Boplatsvägen 4

Boplatsvägen 4

Slutpris

2 195 000 kr


Sundbyberg

Boplatsvägen 4


Slutpris
2 195 000 kr

Sundbyberg

Alla möbler ingår utan extra kostnad - Högst upp i huset - Balkong

Nyckelfärdigt på riktigt - med det menar vi att du köper bostaden precis som den är. Alla möbler och inredning som finns i bostaden ingår utan extra kostnad, så packa dina kläder och ta med tandborsten så är det bra att börja bo.

Bostaden i fråga utgör en välplanerade gavel etta belägen högst upp huset i den expansiva stadsdelen Järvastaden. Den öppna planlösningen som genomsyrar bostaden uppmuntrar till socialt umgänge med många trevliga middagar. De stora fönsterpartierna i två väderstreck skänker bostaden ett behagligt ljus. För de varma dagarna är balkongen det självklara valet att avnjuta en måltid vid. Balkongen är stor och möbleras ledigt med en sittgrupp.

Modernt helkaklat badrum med alla bekvämligheter så som tvättmaskin med kombinerad torktumlare. Bostaden erbjuder även goda förvaringsmöjligheter, del via en stor platsbyggd skjutdörrsgarderob, öppen avhägning i hallen samt ett vinds/källarförråd.

Här finns även möjlighet att få flytta in snabbt om ni så önskar, men självklart är tillträdet flexibelt.

Varmt välkomna på visning


Boarea
34 kvm
Avgift
2 289 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
4 av 4 (Hiss finns)
Såld
2018-04-16

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Boplatsvägen såldes av oss 2018-04-16. Se alla våra försäljningar i Sundbyberg samt även på Boplatsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.