Brogatan 16, 3tr / Järvastaden / Sundbyberg

Slutpris
2 000 000 kr
Referensnummer
129 614
Boarea
47 kvm
Avgift
2 972 kr/mån
Driftkostnad
475 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Såld
2014-02-08
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Brogatan 16, 3tr såldes av oss 2014-02-08. Se alla våra försäljningar i Sundbyberg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Järvastaden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Modern och välplanerad 2:a om 47 kvm med stor balkong och öppen planlösning. Huset byggdes av Skanska, 2009. Genomgående ljusa ytskikt och lättmöblerade ytor samt ett vackert golv av eklamellparkett. Toppfräscht badrum med bl.a. infällda spotlights, golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. Stilfullt kök från Myresjö med fullgod utrustning från Bosch. Gott om förvaringsmöjligheter via platsbyggda garderober och diverse skåp. Gratis parkering på Brogatan samt lediga garageplatser som finns att hyra i närliggande garage. Optimala kommunikationer från Sundbybergs Centrum. Ca. 100 meter till närmaste busshållsplats och ca. 150 meter till ICA. Bredband (100/ 1000 mbit) och TV ingår i avgiften!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.