Sök Meny
Kommande försäljning

Försäljning av denna bostad är planerad men visningsdatum är ännu inte bestämt. Kontakta gärna ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

Solna / Sundbyberg / Järvastaden
Brogatan 10
Boarea: 79 kvm
Avgift: 4 158 kr/mån
Rum: 3 rum, varav 2 är sovrum
Våning: 2 av 5 (Hiss finns)

Solna / Sundbyberg - Järvastaden / Brogatan 10

Optimal trerummare med två balkonger och klädkammare

DENNA BOSTAD HAR ETT VISNINGSDATUM SOM LIGGER FRAMÅT I TIDEN. FÖR MER INFORMATION REDAN NU ELLER FÖR ATT ANMÄLA ERT INTRESSE, VÄNLIGEN KONTAKTA FASTIGHETSMÄKLARE SEBASTIAN WALLSTER PÅ 070-755 75 69 ELLER VIA FORMULÄRET NEDAN.

I ett attraktivt område med småstadskänsla ligger denna optimalt planerade 3:a om ca 79 m² med två härliga balkonger och klädkammare. Här möts ni av luftiga kvadratmetrar fördelade på stora sällskapsytor i öppen planlösning och två väl avvägda sovrum med ett genomgående fantastiskt ljusflöde via djupa fönsterpartier och en fräsch interiör.

Tilltaget vardagsrum med utgång till en av bostadens balkonger i söderläge och utrymme för såväl ordentlig soffgrupp som mediamöbel. Öppen disposition mot matplats för 6-8 personer. Välplanerat kök med stilrena materialval och full maskinell utrustning. Stort master bedroom med plats för både dubbelsäng och arbetshörna, gott om förvaring via garderober och utgång till bostadens andra balkong. Möblerbart andra sovrum som lämpar sig lika bra som barnrum eller gästrum som arbetsrum. Rymlig klädkammare i anknytning till sovrummen. Helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Inbjudande hall med såväl klädavhängning som förvaring.

Här bor Ni barnvänligt och lugnt nära naturen och samtidigt centralt. Närmsta matbutik (Ica) ligger endast ett stenkast bort och direkt utanför porten ligger busstationen. I närheten finns även pendeltåg med restid in till Stockholm city på ca 7 min eller tunnelbana. Vill ni shoppa eller gå på bio rekommenderas den nyligen öppnade Mall of Scandinavia som ligger på cykelavstånd.

Välkomna till denna optimala trerummare.

Sponsrade länkar

Köksinspiration

Provmöblera
Vardagsrum med fri utsikt
Vardagsrum med fri utsikt
Balkongen från vardagsrummet i bästa söderläge
Balkongen från vardagsrummet i bästa söderläge
Från vardagsrummet når ni en av bostadens två balkonger
Från vardagsrummet når ni en av bostadens två balkonger
Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum
Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum
Köket mot matplatsen
Köket mot matplatsen
Stort kök med rostfria vitvaror
Stort kök med rostfria vitvaror
Sovrum Ett - Master bedroom med utgång till den andra balkongen
Sovrum Ett - Master bedroom med utgång till den andra balkongen
Bostadens andra balkong med utgång från vardagsrummet
Bostadens andra balkong med utgång från vardagsrummet
Stort helkaklat badrum
Stort helkaklat badrum
Planskiss 3D
Planskiss 3D
På en större skärm kan du se hur köket skulle se ut i andra färger och material.
Rumsbeskrivning
 • Hall
  Välkomnande och stor hall med gott om utrymmen för såväl klädavhängning som förvaring via de platsbyggda garderoberna.

  Väggar: Vitmålade.
  Golv: Parkett.
 • Vardagsrum
  Stort och ljust vardagsrum med gott om plats för soffgrupp och tillhörande mediamöbel. I direkt anslutning till vardagsrummet ligger en av bostadens två balkonger.

  Väggar: Vitmålade.
  Golv: Parkett.
 • Kök
  Det fullutrustade köket i L-form är både välplanerat och funktionellt. Köket är inrett med stilrena materialval i svart, vitt och rostfritt och utrustat med inbyggnadsugn, induktionshäll, fläkt, mikro, hel kyl och frys samt diskmaskin i rostfritt från Electrolux.

  Luckor: Matta vita med rostfria handtag.
  Stänkskydd: Svart blank mosaik.
  Bänkskiva: Svart laminat och diskbänk kombinerat.
  Golv: Parkett.
 • Matplats
  Matplatsen i direkt anslutning till både kök och vardagsrum erbjuder plats för 6-8 personer.

  Väggar: Vitmålat och tapet.
  Golv: Parkett.
 • Sovrum Ett - Master Bedroom
  Bostadens större sovrum är väl tilltaget och har plats för såväl dubbelsäng som arbetshörna. Gott om förvaring via garderober och utgång till en av bostadens två balkonger.

  Väggar: Tapet.
  Golv: Parkett.
 • Sovrum Två
  Sovrummet lämpar sig perfekt som barnrum men kan även disponeras som arbetsrum eller gästrum. Här finns gott om plats för både säng och förvaring.

  Väggar: Tapet.
  Golv: Parkett.
 • Klädkammare
  I närhet till båda sovrummen och hallen ligger den stora klädkammaren med gott om plats för förvaring.
 • Badrum
  Det helkaklade badrummet är stort och välutrustat. Tvättmaskin och torktumlare är smart placerat under arbetsbänk och ovan arbetsbänk finns förvaring i form av överskåp. Handfat med kommod och duschhörna med vikväggar i glas samt handdukstork.

  Väggar: Vit kakel och svart/grå mönstrad mosaik.
  Golv: Svart klinker.
Fakta om bostaden
Beskrivning
 • Boarea
  79 kvm (Boareauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)
 • Rum
  3 rum, varav 2 är sovrum
Byggnadssätt
 • Byggnadsår
  2015
 • Byggnadskommentar
  Tak: Papp.
  Fasad: Tjockputs.
  Fönster: Aluminiumbeklädda 3-glasfönster.
 • Värme och ventilationsanl.
  Uppvärmning: Vattenburen / Fjärrvärme.
  Ventilation: Frånluftsventilation med värmeåtervinning (FX).
  Köksfläkt: Riktigt fläkt med utsug (Centralventilation).
 • Beskrivning
  Tak: Papp.
  Fasad: Tjockputs.
  Fönster: Aluminiumbeklädda 3-glasfönster.
Energideklaration
 • Sammanställning
  Energideklaration ej utförd
 • Beskrivning
  Då huset är så pass nytt finns ingen energideklaration upprättad än, en sådan kommer att göras på byggbolagets bekostnad så snart tillräckligt underlag finns för föreningen.
TV/Internet
 • Fastigheten är ansluten till ComHem som levererar fibernät, TV och IP-telefoni. Obligatorisk kostnad om 160 kr/månad debiteras med månadsavgiften.
Balkong Ett
 • Bostadens ena balkong nås via vardagsrummet och vetter mot framsidan på huset mot söder. Här har ni sol mer eller mindre hela dagen. Balkongen möbleras ledigt med sittgrupp.
Balkong Två
 • Bostadens andra balkong med utgång från master bedroom är stor och vetter mot innergården. Balkongen möbleras med fördel med större sittgrupp och utsikten över den grönskande och fina gården bäddar för en trevlig stund.
Bilplats/Övriga byggnader
 • Parkering kommentarer
  Tillhörande föreningen finns ett garage under huset med 36 st. platser., dessa kostar 975 kr/mån. Just nu råder det kö till garageplatserna. Det finns även 8 st. parkeringsplatser varav 3 är reserverade för bilpoolsbilar, dessa kostar 400 kr/mån. Just nu råder det kö till parkeringsplatsernas.. Avtal är tecknat med Sunfleet Carsharing AB gällande bilpoolsverksamhet. Core Park administrerar platserna.

  I övrigt råder boendeparkering. Tillstånd går att ansöka hos Sundbybergs stad. För mer information, besök www.sundbyberg.se.
Ekonomi
 • Kommentar till månadsavgift
  I månadsavgiften ingår värme, kallvatten och 1 st. källarförråd. Obligatoriskt tillägg för kabel-TV och bredband via ComHem tillkommer om 160 kr/mån. Ett preliminärt tillägg för el och varmvatten tillkommer, stäms av mot faktisk förbrukning.
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Överlåtelseavgift
  1 551 kr betalas av säljare.
 • Pantsättningsavgift
  665 kr
 • Andel i förening
  1,12789%
 • Andel av årsavg.
  1,20060%
 • Andelstal insats
  1,12789%
 • Pantsättning
  är pantsatt.
Föreningen
 • Benämning
  HSB BRF Dammtorp i Sundbyberg. I föreningen finns 84 lägenheter.
 • Allmänt
  Föreningen är en äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 84 lägenheter varav samtliga upplåtes med bostadsrätt. Det finns även 1 hyresrättslokal.

  Föreningen förvärvade huset 2014, marken är friköpt (äger marken)

  Köparen/na måste vara medlemmar i HSB innan beslut om medlemskap i föreningen tas. Andelsavgift i HSB kostar ca 500 kr/person och årsavgiften är ca 300 kr/hushåll. (Halvårsavgift ca 150 kr/hushåll.) Ansökan om medlemskap görs på www.hsb.se/stockholm.
 • Kommande renoveringar
  Då föreningen är så pass ny föreligger inga större renoveringar.
 • Gjorda renoveringar
  Föreningen har installera digitala informationstavlor i respektive port.
 • Övriga utrymmen i föreningen
  - Förråd: Till lägenheten hör 1 st. källarförråd.
  - Tvättstuga: Placerad i port 12.
  - Återvinningsrum.
  - Barnvagnsrum: Föreningen har tillgång till 2 st. barnvagnsrum.
  - Cykelrum: Föreningen har tillgång till 2 st. cykelrum placerade i källaren.
  - Övernattningsrum/styrelserum: Föreningen har tillgång till 1 st. övernattningsrum inrett med dusch och toalett.

  Odlingslotter
  Det finns också 30 odlingslotter tillgängliga i föreningen, först till kvarn principen gäller, Där efter kölista. Under våren 2016 finns det odlingslotter lediga. Åårsavgiften är satt till 200 kr/odlingslott
Området
 • Järvastaden är en ung stadsdel som ligger inför en välplanerad expansion. Inom bara några år kommer småstadskänslan att vara komplett med fler småbutiker, mataffärer och restauranger. Järvastaden är minst sagt barnvänligt. I området finner ni Stockholms bästa lekpark med fri entré (Mulle Meck-parken). Dagis och skolor byggs upp allt eftersom för att möta expansionskraven. Precis in på knuten ligger Ursviks motionsspår/skidspår (2,5 km, 5 km, 7 km, 10 km och 15 km) och på nära avstånd ligger även Råsta- och Lötsjön med löp- & promenadspår. I Järva finns en golfbana, samt Överjärva Gård som är ett populärt utflyktsområde. Dessutom ligger Ulriksdals slottspark inom gångavstånd.

  Det stadsnära läget i kombination med närhet till natur och promenadstråk skapar ett oslagbart boende för er som söker det bästa från två världar.

  I Järvastaden bor ni granne med den nyuppförda och växande Arenastaden där bland annat nationalarenan Friends Arena och en av nordens största gallerior Mall of Scandinavia har öppnats. Här ges ni all tänkbar service, inte minst via köpcentrumets 100 000 m² shopping och nöje. Läs mer på www.arenastaden.se, www.mallofscandinavia.se och Solna stads hemsida www.solna.se.

  Kommunikationerna är bra. Tre busslinjer passerar området, dessutom är det bara några minuters promenad till Ulriksdals pendeltågsstation. En cykeltur tar dig till Stockholm Centrum på cirka 15 minuter.

  Ledordet vid planeringen för området har hela tiden varit "naturnära och centralt". Detta märks inte bara på den direkta närheten till naturen och de goda kommunikationerna, utan även på planeringen kring husen och kvarteren som ger ett omväxlande intryck, med dammar, bäckar och små parker.

  För ytterligare information om vad som händer i området kan ni besöka www.jarvastaden.se

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Bostadsvisning i VR

Nyhet! Nu lanserar vi bostadsvisningar i virtuell verklighet.

Läs mer och prova på
Sponsrade länkar
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!