Brotorps Allé 1, 3 tr

Brotorps Allé 1, 3 tr

Slutpris

2 800 000 kr


Brotorp— Sundbyberg

Brotorps Allé 1, 3 tr


Slutpris
2 800 000 kr

Brotorp— Sundbyberg

Ljus 2:a med öppen planlösning & balkong med fri utsikt!

Välkommen till denna ljusa och optimalt välplanerade 2:a med smakfulla materialval och balkong i söderläge. Stora fönster ger generöst ljusinsläpp i bostaden. Samtliga rum förutom badrummet har fri sikt över en stor, lugn, välskött och grönskande innergård. Bostaden erbjuder ett fullt utrustat kök i öppen planlösning mot vardagsrummet. Härifrån nås den trevliga balkongen med stora glaspartier som vetter mot den mysiga och grönskande innergården. Sovrummet är väl tilltaget och ger gott om plats för dubbelsäng och generös förvaring finns i den platsbyggda skjutdörrsgarderoben med spegeldörrar. Mycket rymligt badrum med vitt kakel på väggarna, ljusgrått klinkergolv och dimmbara spotlights i taket för möjlighet till en mer harmonisk belysning. Badrummet är utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Entré med plats för avhängning av ytterkläder samt praktiskt klinkergolv. Ytterligare förvaring i anslutande rymlig klädkammare. Från hallen löper fin ekparkett.

Här bor ni i ett lugnt och familjärt område nära natur och storstadspuls. Kort gångavstånd till vackert naturreservat och Ursviks motionsspår med elbelysta löp- och skidspår och Råstasjön. Ulriksdals slottspark, Kista, Solna- och Sundbybergs Centrum samt Mall of Scandinavia med shopping och nöje nås med cirka 10 minuters cykelavstånd. Utmärkta cykelvägar finns även hela vägen in till Stockholm city.
I området finns en välsorterad Ica butik, flertalet trevliga restauranger, caféer, populära gymmet Puls & Träning, frisörsalong, tandläkare, kemtvätt, skräddare och den enormt omtyckta lekparken Mulle Meck. I området finns tre olika busslinjer. Buss 540 från Järvastaden ansluter till pendeltågsstationen Ulriksdal, därifrån tar ni er in till T-centralen på ca 10 minuter. Buss 540 ansluter även till tunnelbanestationerna Hallonbergen blå linje samt Bergshamra och Universitetet röd linje. Buss 505 tar dig till Ulriksdals pendeltågsstation samt Solna Centrum via Mall of Scandinavia och Friends arena. Med buss 157 från busshållplatsen Råsta tar du dig direkt till Danderyds sjukhus och Spånga station.


Boarea
56 kvm
Avgift
2 994 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns)
Såld
2019-03-14

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.