Sök Meny
Såld

Stockholm / Sundbyberg / Fredsgränd 17, 5 tr

2:a om 64,5 kvm med inglasad balkong som förlänger säsongen!

Varmt välkomna till denna eftertraktade adress i Sundbyberg, Fredsgränd 17! Här har vi nöjet att presentera en ljus tvårummare om 64,5 kvm med inglasad balkong som förlänger säsongen och som vetter mot Lötsjön och dess grönområden, helt utan insyn. Stabil förening med god ekonomi vilket gynnar medlemmarna i form av att december har varit avgiftsfritt senaste åren! Bostaden erbjuder öppen planlösning mellan vardagsrum och kök med flertalet fönsterpartier - vilket ger fantastiskt ljus, rymd och trivsel samt ett rofyllt sovrum med plats för ordentlig säng och tillhörande sängbyråer. Vidare finner ni ett helkaklat fräscht duschrum med både tvättmaskin och torktumlare för er bekvämlighet samt underliggande skön golvvärme. Ett modernt och stilfullt hem som erbjuder både funktion och finess - med väl noga utvalda material. Bo på ett unikt läge med mycket grönska runtomkring och direkt närhet till de mycket populära promenadstråken kring Lötsösjön och Råstasjön. Här finns också gym och simhall, och du tar dig även till Sundbyberg Centrum på kort gångavstånd som erbjuder skolor, förskolor, shopping, restauranger och all tänkbar service. Kommunikationstätt i Sundbyberg Centrum där det finns både t-bana, buss och pendeltåg vilket ger dig möjlighet att ta dig fram till rätt plats snabbt. Det tar 10-20 min till T-centralen beroende på vilket färdmedel du väljer.

Varmt välkomna på visning!

Sponsrade länkar
Stockholm / Sundbyberg
Fredsgränd 17, 5 tr
Slutpris: 4 350 000 kr
Boarea: 64,5 kvm
Avgift: 3 869 kr/mån
Driftkostnad: 340 kr/mån
Rum: 2 rum (1 sovrum)
Våning: 5 av 6 (Hiss finns)
Såld: 2017-05-31
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Sundbyberg / Fredsgränd