Gamla Enköpingsvägen 178 / Ursvik / Sundbyberg

Nyckelfärdigt på riktigt - Alla möbler ingår utan extra kostnad.

Slutpris
3 250 000 kr
Boarea
85 kvm
Avgift
4 719 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
4 av 6 (Hiss finns)
Såld
2018-04-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Gamla Enköpingsvägen såldes av oss 2018-04-18. Se alla våra försäljningar i Sundbyberg samt även på Gamla Enköpingsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ursvik är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nyckelfärdigt på riktigt - med det menar vi att du köper bostaden precis som den är. Alla möbler och inredning som finns i bostaden ingår utan extra kostnad, så packa dina kläder och ta med tandborsten, sen är det bra att börja bo.

Lägenheten i fråga utgör Ikano bostads visningslägenhet och ni blir där med den första att flytta in. Bostaden ifråga utgör en välplanerad fyra högt belägen i huset med genomgående planlösning. Köket med dess rostfria vitvaror ligger i delvis öppen planlösning mot matplats och vardagsrum. En uppskattad layout som uppmuntrar till umgänge samtidigt som tidigt som den fungerar lika bra till vardags. Bostaden disponerar tre väl avvägda sovrum varav master sovrummet har en egen walk in closet. Helkaklat badrum utrustat med tvättmaskin och torktumlare.

Bostaden har en härlig balkong belägen i bästa sydvästläge vilket borgar för sol från tidig förmiddag fram till kvällen.

Här finns möjlighet att flytta in snabbt om ni så önskar, men självklart är tillträdet flexibelt.

Varmt välkommen på visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration