Gamla Enköpingsvägen 178

Gamla Enköpingsvägen 178

Slutpris

3 250 000 kr


Ursvik— Sundbyberg

Gamla Enköpingsvägen 178


Slutpris
3 250 000 kr

Ursvik— Sundbyberg

Nyckelfärdigt på riktigt - Alla möbler ingår utan extra kostnad.

Nyckelfärdigt på riktigt - med det menar vi att du köper bostaden precis som den är. Alla möbler och inredning som finns i bostaden ingår utan extra kostnad, så packa dina kläder och ta med tandborsten, sen är det bra att börja bo.

Lägenheten i fråga utgör Ikano bostads visningslägenhet och ni blir där med den första att flytta in. Bostaden ifråga utgör en välplanerad fyra högt belägen i huset med genomgående planlösning. Köket med dess rostfria vitvaror ligger i delvis öppen planlösning mot matplats och vardagsrum. En uppskattad layout som uppmuntrar till umgänge samtidigt som tidigt som den fungerar lika bra till vardags. Bostaden disponerar tre väl avvägda sovrum varav master sovrummet har en egen walk in closet. Helkaklat badrum utrustat med tvättmaskin och torktumlare.

Bostaden har en härlig balkong belägen i bästa sydvästläge vilket borgar för sol från tidig förmiddag fram till kvällen.

Här finns möjlighet att flytta in snabbt om ni så önskar, men självklart är tillträdet flexibelt.

Varmt välkommen på visning.


Boarea
85 kvm
Avgift
4 719 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
4 av 6 (Hiss finns)
Såld
2018-04-18

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Gamla Enköpingsvägen såldes av oss 2018-04-18. Se alla våra försäljningar i Sundbyberg samt även på Gamla Enköpingsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.