Götgatan 4B / Centrala Sundbyberg / Sundbyberg

Potentiell tvåa - Centralt läge - Balkong i söder - Välskött BRF

Slutpris
2 400 000 kr
Boarea
36 kvm
Avgift
2 133 kr/mån
Rum
1 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2017-10-26
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Götgatan såldes av oss 2017-10-26. Se alla våra försäljningar i Sundbyberg samt även på Götgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrala Sundbyberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På bekvämt avstånd med närhet till det mesta ligger denna underbara etta om ca 36 m² med härlig takhöjd och en planlösning som enkelt går att göra om till en riktig tvåa.

Bostaden är idag disponerad med ett välplanerat kök med gott om förvaring och arbetsytor samt ordentligt med plats för bord och stolar. Genom vackra pardörrar från köket når ni även bostadens balkong belägen i bästa söderläge med sol från morgon till kväll under sommarmånaderna. Vardagsrummet fylls av ett härligt ljus och den höga takhöjden bidrar till en känsla av rymd. Gott om förvaring via ett källarförråd flertalet garderober.

Direkt utanför porten erbjuds vacker natur, service i form av bland annat matbutiker, restauranger, gym, Mall of Scandinavia och goda kommunikationer som tar er in till city på endast 12 minuter med tunnelbana.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration