Sök Meny
Såld

Sundbyberg - Centrala Sundbyberg / Landsvägen 71

Exklusiv gavellägenhet med milsvid utsikt

Sundbybergs mest exklusiva lägenhet är nu till salu.

Det höga läget gör insynen näst intill obefintligt samtidigt som det bjuder på en härlig utsikt över Sundbybergs taksiluetter och vidare över nejden. Bostaden andas exklusivitet vilket visar sig i genomgående påkostade materialval, detaljer och finish. Bänkskivor i svart granit, unikt kök från Vedum ackompanjerat av sober belysning speciellt designad för bostaden och genomgående vitvaror från det exklusiva high-end märket Miele. Kvalitet återfinns inte bara i köket utan följer lägenhetens övriga design och formspråk. Samtliga rum har en vacker enstavsparkett på golvet och i ett av badrummen, som arkitekterna valt att benämna som SPA, finns badkar som är vackert inramat av högklassig stensättning och belysning med arkitektritad ljussättning.

Bostadens centrala läge, i hjärtat av Sundbyberg, ger möjligheten att med bil eller lokaltrafik snabbt ta sig till Stockholm eller till någon av flygplatserna. Detta boende skiljer sig från de flesta bostäder Ni tidigare besökt; något helt unikt. Er egen oas i pulsens centrum.

Sponsrade länkar
Sundbyberg / Centrala Sundbyberg
Landsvägen 71
Slutpris: 10 100 000 kr
Boarea: 126 kvm
Avgift: 5 308 kr/mån
Driftkostnad: 388 kr/mån
Rum: 5 rum, varav 4 är sovrum
Våning: 12 av 16 (Hiss finns)
Såld: 2017-04-26
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Sundbyberg / Landsvägen

Andra liknande sålda bostäder

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år
  Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år

  Det finns flera faktorer som bidragit till att de svenska hushållens sparande så snabbt har stigit till så höga nivåer. En gynnsam ekonomisk utveckling de senaste tio åren har bidragit. Inkomsterna har stigit, fler har fått jobb och huspriserna har ökat samtidigt som både ränta och inflation varit låga.