Sök Meny
Såld

Sundbyberg - Centrala Sundbyberg / Landsvägen 71

Exklusiv gavellägenhet med milsvid utsikt

Sundbybergs mest exklusiva lägenhet är nu till salu.

Det höga läget gör insynen näst intill obefintligt samtidigt som det bjuder på en härlig utsikt över Sundbybergs taksiluetter och vidare över nejden. Bostaden andas exklusivitet vilket visar sig i genomgående påkostade materialval, detaljer och finish. Bänkskivor i svart granit, unikt kök från Vedum ackompanjerat av sober belysning speciellt designad för bostaden och genomgående vitvaror från det exklusiva high-end märket Miele. Kvalitet återfinns inte bara i köket utan följer lägenhetens övriga design och formspråk. Samtliga rum har en vacker enstavsparkett på golvet och i ett av badrummen, som arkitekterna valt att benämna som SPA, finns badkar som är vackert inramat av högklassig stensättning och belysning med arkitektritad ljussättning.

Bostadens centrala läge, i hjärtat av Sundbyberg, ger möjligheten att med bil eller lokaltrafik snabbt ta sig till Stockholm eller till någon av flygplatserna. Detta boende skiljer sig från de flesta bostäder Ni tidigare besökt; något helt unikt. Er egen oas i pulsens centrum.

Sponsrade länkar
Sundbyberg / Centrala Sundbyberg
Landsvägen 71
Slutpris: 10 100 000 kr
Boarea: 126 kvm
Avgift: 5 308 kr/mån
Driftkostnad: 388 kr/mån
Rum: 5 rum (4 sovrum)
Våning: 12 av 16 (Hiss finns)
Såld: 2017-04-26
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Sundbyberg / Landsvägen