Landsvägen 71 / Centrala Sundbyberg / Sundbyberg

Exklusiv gavellägenhet med milsvid utsikt

Slutpris
10 100 000 kr
Boarea
126 kvm
Avgift
5 308 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Våning
12 av 16 (Hiss finns)
Såld
2017-04-26
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Landsvägen såldes av oss 2017-04-26. Se alla våra försäljningar i Sundbyberg samt även på Landsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrala Sundbyberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Sundbybergs mest exklusiva lägenhet är nu till salu.

Det höga läget gör insynen näst intill obefintligt samtidigt som det bjuder på en härlig utsikt över Sundbybergs taksiluetter och vidare över nejden. Bostaden andas exklusivitet vilket visar sig i genomgående påkostade materialval, detaljer och finish. Bänkskivor i svart granit, unikt kök från Vedum ackompanjerat av sober belysning speciellt designad för bostaden och genomgående vitvaror från det exklusiva high-end märket Miele. Kvalitet återfinns inte bara i köket utan följer lägenhetens övriga design och formspråk. Samtliga rum har en vacker enstavsparkett på golvet och i ett av badrummen, som arkitekterna valt att benämna som SPA, finns badkar som är vackert inramat av högklassig stensättning och belysning med arkitektritad ljussättning.

Bostadens centrala läge, i hjärtat av Sundbyberg, ger möjligheten att med bil eller lokaltrafik snabbt ta sig till Stockholm eller till någon av flygplatserna. Detta boende skiljer sig från de flesta bostäder Ni tidigare besökt; något helt unikt. Er egen oas i pulsens centrum.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration