Lavettvägen 44

Lavettvägen 44

Slutpris

3 050 000 kr


Rissne— Sundbyberg

Lavettvägen 44


Slutpris
3 050 000 kr

Rissne— Sundbyberg

Underbar 4a med uthyrningsdel!

Välkomna till Lavettvägen 44 med Uthyrningsdel. Här erbjuds en välplanerad bostad med många rätt! När ni kliver innanför dörren finner ni en välplanerad hall där nås kök och vardagsrum samt till andra hallen där uthyrningsdelen ligger. Denna del är smart avgränsad från resten av bostaden där finns ett sovrum. Ett rymligt vardagsrum med stora fönsterytor som ger vackert ljusinsläpp och fin grönska. Härifrån nås bostadens balkong som är belägen i - soligt västerläge! I öppen planlösning från vardagsrummet finner ni matplatsen och det fina köket med maskinell utrustning från Husqvarna. Från vardagsrummet nås en liten hall med ingång till två rymliga sovrum, en stor klädkammare.

I Brf Lavetten Örnen bor ni i en bra förening med en trevlig grannsämja. Föreningen består av två gårdar som är belägna med några få minuters gång till Rissne centrum. I föreningen finns två stora tvättstugor, flera cykelrum och separat förråd som hör till bostaden. I Rissne centrum finns ypperliga kommunikationer i form av busstorg och tunnelbana som tar er in till t-centralen på ca 15 minuter. Centrum kommer upprustas och tvärbanan kommer inom kort gå genom Rissne. Idag finns all service som kan tänkas behövas i form av matbutik, gym m.m. Ni har även nära till centrala Sundbyberg och vacker Natur i Ursvik och Lötsjön som ligger på gångavstånd från bostaden. Rissne växer så det knakar och framtidsplanerna är många..

Varmt välkomna på visning!


Boarea
96.7 kvm
Avgift
5 284 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-10-11

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.