Sök Meny
Såld

Sundbyberg / Solna - Hallonbergen / Lötsjövägen 39

Stor femrummare, möjlig 6:a med stor och trevlig balkong

Missa inte chansen att förvärva denna nyombildade femma om ca 119 m². Bostaden erbjuder fyra väl avvägda sovrum, ett stort kök, vardagsrum med matsalsdel som med fördel även kan disponeras som sovrum, ett badrum och två toaletter samt inglasad balkong och två stycken klädkammare. Ett mycket stort plus är att elen är inräknad i avgiften.

Bakom säkerhetsdörren möts ni av en väl tilltagen hall med gott om plats för avhängning och klädförvaring. Det stora köket är välplanerat med goda arbetsytor, förvaring och invid fönstret finns plats för matplats om 6-8 personer. Bostadens badrum är helkaklat och utrustat med bland annat badkar och tvättmaskin och de två mindre toaletterna är försedda med handfat och wc.
Vardagsrum med stort fönsterparti förser rummet med ett ljuvligt ljusinflöde har gott om plats för soffa av större storlek med tillhörande soffbord och tv-möbel. Angränsande matsalsdel för den större matgruppen och ingång till bostadens största sovrum med egen klädkammare från vardagsrummet. Sovrummen är samtliga välplanerade och försedda med garderober eller har plats för annan klädförvaring.

Här bor ni i ett trevligt område med närhet till tunnelbana, service och Hallonbergsskolan Kulturama.

Välkomna på visning!

Sponsrade länkar
Sundbyberg / Solna / Hallonbergen
Lötsjövägen 39
Slutpris: 3 050 000 kr
Boarea: 119,1 kvm
Avgift: 5 357 kr/mån
Driftkostnad: 49 kr/mån
Rum: 5 rum (5 sovrum)
Såld: 2017-09-26
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Solna / Lötsjövägen