Lötsjövägen 39 / Hallonbergen / Solna / Sundbyberg

Stor femrummare, möjlig 6:a med stor och trevlig balkong

Slutpris
3 050 000 kr
Boarea
119,1 kvm
Avgift
5 357 kr/mån
Rum
5 rum (5 sovrum)
Såld
2017-09-26
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Lötsjövägen såldes av oss 2017-09-26. Se alla våra försäljningar i Solna samt även på Lötsjövägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hallonbergen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Missa inte chansen att förvärva denna nyombildade femma om ca 119 m². Bostaden erbjuder fyra väl avvägda sovrum, ett stort kök, vardagsrum med matsalsdel som med fördel även kan disponeras som sovrum, ett badrum och två toaletter samt inglasad balkong och två stycken klädkammare. Ett mycket stort plus är att elen är inräknad i avgiften.

Bakom säkerhetsdörren möts ni av en väl tilltagen hall med gott om plats för avhängning och klädförvaring. Det stora köket är välplanerat med goda arbetsytor, förvaring och invid fönstret finns plats för matplats om 6-8 personer. Bostadens badrum är helkaklat och utrustat med bland annat badkar och tvättmaskin och de två mindre toaletterna är försedda med handfat och wc.
Vardagsrum med stort fönsterparti förser rummet med ett ljuvligt ljusinflöde har gott om plats för soffa av större storlek med tillhörande soffbord och tv-möbel. Angränsande matsalsdel för den större matgruppen och ingång till bostadens största sovrum med egen klädkammare från vardagsrummet. Sovrummen är samtliga välplanerade och försedda med garderober eller har plats för annan klädförvaring.

Här bor ni i ett trevligt område med närhet till tunnelbana, service och Hallonbergsskolan Kulturama.

Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration