Mjölnerbacken 26

Mjölnerbacken 26

Slutpris

2 340 000 kr


Sundbyberg

Mjölnerbacken 26


Slutpris
2 340 000 kr

Sundbyberg

Ljus och väldisponerad 2:a med balkong i sydväst läge!

-Högt upp i huset- Balkong i sydväst läge- Naturområden-

Varmt välkommen till denna otroligt välplanerade och stora tvåa med balkong högt upp i huset. Här erbjuds du en lägenhet med ett stort och lättmöblerat vardagsrum med utgång till bostadens härliga balkong i sydväst läge, ett rofyllt sovrum, rymligt kök med matplats samt ett badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

Bostaden är belägen endast ett par minuters promenad till expansiva Rissne Centrum där du finner ett varierat utbud av matbutiker och restauranger. Den kommande utvecklingen av Rissne innefattar utbyggnaden av tvärbanan från Ulvsunda till Ursvik (planerad trafikstart 2021), Kista och Helenelund (planerad trafikstart 2023). Tvärbanan förbättrar kommunikationerna ytterligare samtidigt som Rissne torg blir en ny knutpunkt för resande som byter mellan tunnelbanan och tvärbanan. Hela centrumet kommer att renoveras och moderniseras av fastighetsförvaltaren BALDER. Här bor du med natur och grönska på behagligt promenadavstånd från de populära Rissneängarna och Igelbäckens naturreservat. För dig som gillar att vara ute i naturen finns fina motionsspår kring Lötsjön och Råstasjön. Området erbjuder även flertalet förskolor och skolor. Mall of Scandinavia, Kista galleria och Bromma blocks som närmaste köpcentrum. Kort promenad till kommunikationer i form av T-bana som tar dig till de centrala delarna av Stockholm på ca 10 min samt flertalet bussförbindelser.

Hjärtligt välkommen på visning!


Boarea
63 kvm
Avgift
2 883 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
3 av 5 (Hiss finns)
Såld
2021-06-10

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Mjölnerbacken såldes av oss 2021-06-10. Se alla våra försäljningar i Sundbyberg samt även på Mjölnerbacken.

Boka värdering

Hevrê Yildiz

Assisterande mäklare
Talar även engelska, kurdiska, turkiska ...+2

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.