Ryttmästarvägen 63 / Sundbyberg - Rissne / Sundbyberg

Treplansvilla byggd 2018 i nytt populärt område.

Slutpris
7 200 000 kr
Totalareal
280 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2019-09-16
Bostaden är såld!

Denna villa på Ryttmästarvägen såldes av oss 2019-09-16. Se alla våra försäljningar i Sundbyberg samt även på Ryttmästarvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sundbyberg - Rissne är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Fantastisk villa om totalt 183 kvm fördelade på tre plan byggd 2018. Fem sovrum, tre badrum samt tvättstuga. Vattenburen golvvärme på entréplan samt alla badrum. Rymlig uteplats i sydvästläge. Tomt med sol hela dagen. Plats för två bilar på uppfarten. Rissne, en stadsdel som växer och med utvecklingen kommer många nya lägenheter, butiker och lokaler. Promenadstråk, lekplatser och grönområden på bekvämt avstånd. Bra kommunikationer, från centrum går flertalet bussar, T-banans blå linje tar dig till City på 15 minuter och den nya Tvärbanan har dessutom planer på en ny hållplats här i Rissne som via Bromma flygplats tar er hela vägen till södra sidan utan byten. För det ni inte hittar hemma i Rissne finns ju alltid Sundbybergs hela utbud inom räckhåll.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.