Skolgatan 7

Skolgatan 7

Slutpris

4 225 000 kr


Centrala Sundbyberg— Sundbyberg

Skolgatan 7


Slutpris
4 225 000 kr

Centrala Sundbyberg— Sundbyberg

Granne med solnedgången - Byggnad anno 1900 - Exklusiva materialval

Högst upp i huset anno 1900 välkomnas ni till denna ljusa och exklusiva vindslägenhet med synliga balkar och en enastående takhöjd om ca 3,5 meter. De många takfönstren i kombination med den stora takkupan ger ett härligt ljusinsläpp och skapar en bostad med unik karaktär. Det höga läget gör insynen begränsad samtidigt som den bjuder på en härlig utsikt över Sundbybergs taksiluetter.

Bostaden andas exklusivitet vilket visar sig i genomgående påkostade materialval, detaljer och finish. Stenskiva, exklusivt kök från Comprex och vitvaror från de exklusiva high-end märkena Miele och Gaggenau. Kvalitet återfinns inte bara i köket utan följer genom hela lägenheten. Samtliga rum har ett vackert enhetligt golv och det helkaklade badrummet följer även det bostadens övriga design- och formspråk.

Bostadens centrala läge, i hjärtat av Sundbyberg ger möjligheten att med bil eller lokaltrafik snabbt ta sig till Stockholm eller till någon av flygplatserna, samtidigt som det uppmuntrat till en tur på stan med allt som stadsdelen har att erbjuda.

Detta är en bostad som skiljer sig från det flesta bostäder ni tidigare tittat på, något helt unikt. Er egen vindslägenhet?


Boarea
75 kvm
Avgift
4 759 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns)
Såld
2018-05-26

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Skolgatan såldes av oss 2018-05-26. Se alla våra försäljningar i Sundbyberg samt även på Skolgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.