Skolgatan 3 A / Sundbyberg

Skolgatan 3 A

Slutpris
2 850 000 kr
Boarea
58.5 kvm
Avgift
3 931 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 5 (Hiss finns)
Såld
2019-07-10
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Skolgatan såldes av oss 2019-07-10. Se alla våra försäljningar i Sundbyberg samt även på Skolgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sundbyberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välplanerad 2a som har de mesta man kan tänka sig så som rymligt kök med 4-6 sittande, socialt planerat vardagsrum med utgång till solig balkong som det går att odla på. Stort badrum med plats för tvättmaskin och ett rejält sovrum som rymmer gott om förvaring, dubbelsäng samt spjälsäng.

Föreningen har köpt marken därav behöver man inte betala någon tomträttsavgäld.

Lägenheten ligger i perfekt läge i de lugna delarna av Sundbyberg. Här ifrån har man gångavstånd till flertalet populära restauranger och service på Sundbybergs torg, simhall, trevliga Marabouparken, flertalet gym. Mycket bra kommunikationer genom både T-bana som tar dig till city på ca 10 min, Sj-tåg som går till närliggande städer, pendeltåg och tvärbana som tar dig hela vägen till Hammarby Sjöstad.

Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.