Sök Meny
Välkommen på visning

Kontakta mäklaren för mer information kring visningstider.

Anmäl intresse
Sundbyberg / Ursvik
Skrivargatan 28
Utgångspris: Kalkyl 3 595 000 kr
Anmäl bud
Boarea: 89 kvm
Avgift: 4 962 kr/mån
Rum: 4 rum, varav 3 är sovrum
Våning: Markplan med uteplats av 4 (Hiss finns)

Sundbyberg - Ursvik / Skrivargatan 28

Gavelfyra med stor solig uteplats i två väderstreck

Utmärkt planerad gavelfyra om ca 89 m² med stor uteplats som vinner sol från två väderstreck. Bostaden präglas av ett vackert ljusflöde via rejäla fönsterpartier i kombination med en genomgående ljus och fräsch interiör. Här bor ni på väldisponerade kvadratmetrar fördelat över luftiga sällskapsytor i öppen planlösning och tre rymliga sovrum. Modernt kök med gott om förvaring, ordentliga arbetsytor och full maskinell utrustning. Matplats om 6-8 personer invid djupt fönsterparti. Tilltaget vardagsrum i social öppen planlösning mot kök och matplats. Fantastiskt ljusinsläpp via fönster och helglasad utgång till uteplats samt förmånliga inredningsmöjligheter. Tre möblerbara sovrum med härligt ljusflöde varav ett i gavelläge. Helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare praktiskt installerade under arbetsbänk. Gäst-WC som underlättar de stressiga vardagarna. Trevlig hall med klädavhängning och välförsedd förvaring via flertalet garderober. Belägen på attraktiv adress i det nya och expansiva området Ursvik ges ni här det bästa av två världar. Förutom ett bra serviceutbud och goda kommunikationer, har ni närhet till grönskande natur och ett brett utbud av fritidsaktiviteter för alla åldrar. Välkomna till denna fina fyrarummare.


Köksinspiration

Provmöblera
Kök med matplats
Kök med matplats
Uteplats
Uteplats
Öppen planlösning
Öppen planlösning
Vardagsrum
Vardagsrum
Vill du veta vad din bostad är värd?

Fyll i dina kontaktuppgifter så bjuder vi på en fri muntlig värdering av din bostad.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sovrum Två - Master bedroom
Sovrum Två - Master bedroom
Sovrum 3
Sovrum 3
Gäst-WC
Gäst-WC
Sovrum Ett
Sovrum Ett
Badrum
Badrum
Hall
Hall
På en större skärm kan du se hur köket skulle se ut i andra färger och material.
Rumsbeskrivning
 • Hall
  Ni välkomnas in i en ljus och trevlig hall som erbjuder klädavhägning direkt på er vänstra sida. Här finns även gott om förvaring via rymliga garderober. Golv: Ekparkett. Väggar: Vitmålade.
 • Sovrum Ett
  Med ingång från hallen nås ett av bostadens tre möblerbara sovrum med fint ljusintag från fönster. Rummet disponeras i dagsläget som barnrum men kan enkelt inredas till gästrum eller arbetsrum. Via garderober ges goda förvaringsmöjligheter. Golv: Ekparkett. Väggar: Vitmålade.
 • Kök
  Vidare in i bostaden finner ni ett smakfullt kök som tack vare den öppna planlösningen mot vardagsrummet vinner ljusa och luftiga sällskapsytor. Köket är inrett med moderna materialval i form av vita släta skåpsluckor med rostfria beslag, bänkskiva i svart laminat och vitt kaklat stänkskydd. Här erbjuds utmärkta förvaringsmöjligheter, ordentliga arbetsytor och full maskinell utrustning såsom hel kyl, hel frys, induktionshäll, fläkt, inbyggnadsugn, inbyggnadsmicro, och integrerad diskmaskin. Invid stort fönsterparti lämnas plats åt en matgrupp för hela familjen. Ni sitter ledigt 6-8 personer. Golv: Ekparkett. Väggar: Vitmålade.
 • Vardagsrum
  Tilltaget vardagsrum med fantastiskt ljus från stora fönsterpartier samt helglasad utgång till uteplats i kombination med den ljusa interiören som är genomgående i lägenheten. Förutsättningarna för inredning är goda och ni möblerar fördelaktigt med såväl soffgrupp och mediamöbel som annan förvaringsmöbel. Golv: Ekparkett. Väggar: Vitmålade.
 • Sovrum Två - Master bedroom
  Via vardagsrummet kliver ni in i ett luftigt master bedroom som genom sitt gavelläge vinner ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Rummet möbleras ledigt med både en ordentlig dubbelsäng med tillhörande nattduksbord och förvaringsmöbel. Golv: Ekparkett. Väggar: Vitmålade.
 • Sovrum Tre
  Intill sovrum Två ligger lägenhetens tredje sovrum som i nuläget nyttjas som gästrum. Möblerbara ytor med härligt ljus från fönster samt förvaringsmöjligheter via garderob. Golv: Ekparkett. Väggar: Vitmålade.
 • Badrum
  Rakt in från hallen ligger lägenhetens helkaklade badrum med stilrena materialval. Utrustat med WC, handfat med kommod, dusch med dubbla glasdörrar, golvvärme samt tvättmaskin och torktumlare praktiskt installerade under arbetsbänk. Golv: Svart klinker, med golvvärme. Väggar: Vitt kakel.
 • Gäst-WC
  Till höger om entrén nås en gäst-WC utrustad med WC och handfat med kommod; perfekt för de stressiga vardagarna. Golv: Svart klinker. Väggar: Vitt kakel, samt vitmålat.
Fakta om bostaden
Beskrivning
 • Boarea
  89 kvm (Boareauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)
 • Rum
  4 rum, varav 3 är sovrum
Byggnadssätt
 • Byggnadsår
  2014
 • Värme och ventilationsanl.
  Uppvärmning: Vattenburen / Fjärrvärme. Ventilation: Frånluft med värmeåtervinning.
 • Beskrivning
  Tak: Papp. Fasad: Betong. Fönster: 3-glas.
TV- och Internetanslutning
 • Bostaden är ansluten till Sundbybergs stadsnät som samarbetar med flera olika leverantörer av både telefoni, TV och bredband. I månadsavgiften ingår en TV-box med ett grundutbud av för närvarande 7 st. TV-kanaler. För att beställa telefoni, bredband och ytterligare TV-kanaler, kontakta Sundbybergs stadsnäts kundtjänst på 08-706 91 35. TV-boxen är kostnadsfri men måste beställas av dig som lägenhetsinnehavare.
Uteplats
 • Från vardagsrummet klivet ni ut på en stor uteplats i bästa solläge från två väderstreck. Tack vare sin gavelposition skapas förmånliga inreningsmöjligheter som öppnar upp för två sittgrupper; en matplats och en loungedel.
Bilplats/Övriga byggnader
 • Föreningen disponerar 40 st. garageplatser i källargarage som går att hyras till en kostnad om 1000 kr/mån och debiteras på avgiftsavin. Boendeparkering i Stora Ursvik får man som bosatt i området för ett subventionerat månadspris. Ett boendeparkeringskort läggs i framrutan för detta.
Ekonomi
 • Avgift
  4 962 kr/mån
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Överlåtelseavgift
  1 108 kr betalas av köpare.
 • Pantsättningsavgift
  443 kr
 • Andel i förening
  1,8877
 • Andel av årsavg.
  Uppgiften saknas i föreningens register
 • Andelstal insats
  Uppgiften saknas i föreningens register
 • Pantsättning
  är pantsatt. Uppgiften är kontrollerad 2016-06-01.
 • Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
  I månadsavgiften ingår värme, vatten och ett grundutbud av TV-kanaler via Sundbybergs stadsnät.
 • Planerade avgiftsändringar
  Inga planerade avgiftsändringar under föreningsåret 2016.
Föreningen
 • Benämning
  BRF Kaffestugan. I föreningen finns 79 lägenheter.
 • Kommande avgiftshöjningar
  Inga planerade avgiftsändringar under föreningsåret 2016.
 • Övriga utrymmen i föreningen
  Medlemmar i föreningen har tillgång till följande faciliteter: - Förråd: Till lägenheten hör 1 st. förråd. - Tvättstuga. - Cykelrum. - Barnvagnsrum.
Området
 • Välkommen till det nya och expansiva området Ursvik. Ett område som erbjuder ett attraktivt läge, god arkitektur och vackra omgivningar likaså. Bra serviceutbud, närhet till aktiviteter för alla åldrar och välfungerande kommunikationer är ytterligare exempel på trivselelement som området erbjuder. Geografiskt sett är Ursvik smått unikt. Dels för att det ligger så nära centrala Stockholm, dels för att det finns skog och natur i närheten. Runt hörnet finns dessutom en uppsjö av kollektivtrafikalternativ; buss, tunnelbana, fjärrtåg och pendeltåg, och om något år även tvärbana. För bilburna finns vägen mot Stockholm respektive Arlanda nära till hands. På kort avstånd finns det två stora matbutiker, både en Coop forum och en stor Willys butik. Även flertalet stora gallerior finns inom direkt närhet, Bromma Blocks, Kista Galleria och Mall of Scandinavia som är nordens största galleria och som erbjuder fantastisk shopping och Sveriges första IMAX-biograf. Här finns också nationalarenan Friends Arena. De som redan bor i Ursvik uppskattar framför allt lugnet, gemenskapen och närheten till naturupplevelser. Samtidigt ser de den geografiska placeringen som en klar fördel. Vare sig jobbet ligger i stan eller i Kista går det fort att ta sig till och från området. Redan nu finns mataffärer, förskolor, skolor och annan service i närområdet – och utbudet kommer växa i takt med att Ursvik växer. Med småstadens charm och storstadens utbud inom räckhåll erbjuder Ursvik att ge dig det bästa av två världar.
 • Kommunikationer
  Det är lätt att ta sig till och från Ursvik. Med bil tar du dig snabbt ut på E18 och E4. Buss 504 går dagligen mellan Sundbybergs station och Ursvik, både dag- och kvällstid. Under vardagarna körs linjen med 15-minuterstrafik dagtid och 30-minuterstrafik kvällstid. Ytterligare busslinjer finns inom promenadavstånd. I takt med att området växer utökas kommunikationsnätet. Bland annat kommer tvärbanan inom några år att gå genom Ursvik och vidare till Kista centrum.

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Bostadsvisning i VR

Nyhet! Nu lanserar vi bostadsvisningar i virtuell verklighet.

Läs mer och prova på
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten
 • Nya uppskovsregler för dig som säljer din bostad. Så här fungerar det.
  Nya uppskovsregler för dig som säljer din bostad. Så här fungerar det.

  Säljer du din bostad med vinst måste du betala en skatt på hela eller delar av vinsten, en så kallad reavinstskatt på 22 %. Nu slopas taket för uppskov och du får istället betala en årlig skatt på 0,5% av vinsten.

 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.