Skrivargatan 31 / Sundbyberg / Ursvik / Sundbyberg

Mysig 1:a med nyproduktionsstandard!

Slutpris
2 190 000 kr
Boarea
35 kvm
Avgift
2 420 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
3 av 4 (Hiss finns)
Såld
2017-09-01
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Skrivargatan såldes av oss 2017-09-01. Se alla våra försäljningar i Sundbyberg samt även på Skrivargatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sundbyberg / Ursvik är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

FAST PRIS! Först till kvarn.

Varmt välkomna till en mysig och välplanerad 1:a i Ursvik! Lägenheten håller hög standard i alla materialval och i den maskinella utrustningen då byggnaden stod klar för inflytt 2016. I den växande stadsdelen Ursvik har du nära till kommunikationer med både buss (till bland annat Universitetet) och tunnelbana.

Planlösningen disponeras genom en välkomnande entré med bra förvaring i flera garderober och anslutande badrum i superskick med tvättmaskin. Köket är stilrent med vita luckor och matplats intill fönstret. I allrummet som har öppen planlösningen mot köket finns ett platsbyggt sovloft för säng samt plats för soffa undertill. Här finns också en fransk balkong med vy mot gården. Trevlig förening med umgängesvänlig innergård i ett nytt grönskande kvarter.

Vänligen kontakta ansvarig mäklare för privat visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration