Sök Meny
Visningar
 • Söndag 20 augusti 15:00-15:30

  Öppen visning

Boka visning
Sundbyberg / Sundbyberg / Ursvik
Skrivargatan 31
Utgångspris: Kalkyl 1 995 000 kr
Anmäl bud
Boarea: 35 kvm
Avgift: 2 420 kr/mån
Driftkostnad: 320 kr/mån
Rum: 1 rum
Våning: 3 av 4 (Hiss finns)

Sundbyberg - Sundbyberg / Ursvik / Skrivargatan 31

Mysig 1:a med nyproduktionsstandard!

Varmt välkomna till en mysig och välplanerad 1:a i Ursvik! Lägenheten håller hög standard i alla materialval och i den maskinella utrustningen då byggnaden stod klar för inflytt 2016. I den växande stadsdelen Ursvik har du nära till kommunikationer med både buss (till bland annat Universitetet) och tunnelbana.

Planlösningen disponeras genom en välkomnande entré med bra förvaring i flera garderober och anslutande badrum i superskick med tvättmaskin. Köket är stilrent med vita luckor och matplats intill fönstret. I allrummet som har öppen planlösningen mot köket finns ett platsbyggt sovloft för säng samt plats för soffa undertill. Här finns också en fransk balkong med vy mot gården. Trevlig förening med umgängesvänlig innergård i ett nytt grönskande kvarter.

Varmt välkomna på visning!

Sponsrade länkar

Köksinspiration

Provmöblera
Vill du veta vad din bostad är värd?

Fyll i dina kontaktuppgifter så bjuder vi på en fri muntlig värdering av din bostad.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sponsrade länkar
På en större skärm kan du se hur köket skulle se ut i andra färger och material.
Rumsbeskrivning
 • Hall
  Välkomnande hall med avhängning för ytterkläder och skor innanför entrén samt förvaring i två dubbelgarderober. Väggarna är ljust färgsatta och på golvet ligger ett snyggt ekparkettgolv som löper vidare in i lägenheten. Välkommen in!
 • Vardagsrum
  Trevlig vardagsrumsdel med platsbyggt sängloft och med plats för soffa undertill. Här finns också dörr till en fransk balkong.
 • Kök
  Stilfullt kök med gott om förvaring i över- och underskåp med vita luckor. Vitt kakel ovan ljus arbetsbänk. Den maskinella standarden är hög med rostfria och integrerade vitvaror och består av diskmaskin, ugn, induktionshäll, mikro, fläkt samt kombinerad kyl/frys. Intill fönstret ryms matplats för 4-6 personer.
 • Badrum
  Toppfräscht och helkaklat duschrum med vitt kakel och mörk klinkers på golvet. Belysningen utgörs av spotlights i taket. Interiören består av wc-stol, duschhörna med svängbara glasväggar, tvättställ på kommod, spegelskåp, städskåp samt tvättmaskin under en praktisk arbetsbänk.
Fakta om bostaden
Beskrivning
 • Boarea
  35 kvm (Boareauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)
 • Rum
  1 rum
Byggnadssätt
 • Byggnadsår
  2016-2017
 • Byggnadskommentar
  Flerfamiljshus
 • Värme och ventilationsanl.
  Mekanisk frånluftsventilation med återvinning (FX-ventilation)
 • Beskrivning
  Flerfamiljshus
TV/Internet
 • Er bostadsrättsförening är ansluten till Sundbybergs Stadsnät. Det ingår ett grundutbud av TV-kanaler, för närvarande SVT1, SVT2, SVT24, Barnkanalen, Kunskapskanalen, SVTHD och TV4. För att beställa telefoni, bredband eller ytterligare TV-kanaler, kontakta den tjänsteleverantör du önskar bland Sundbybergs
  Stadsnäts utbud. Mer information hittar du på www.sundbybergsstadsnat.se. Du kan också kontakta Sundbybergs Stadsnäts kundservice 08-706 91 35 för
  ytterligare hjälp och information. En HDTV-box per lägenhet, tillhandahålls utan kostnad, av Bostadsrättsföreningen. Den kvitteras ut från Sundbybergs Stadsnät, av dig som Lägenhetsinnehavare.
Bilplats/Övriga byggnader
 • Parkeringsbeskrivning
  I föreningen finns det 86 garageplatser. För att hyra en garageplats ska du vända dig till föreningens styrelse.
Ekonomi
 • Ingår i avgift
  I avgiften ingår värme, vatten och kabel-TV
 • Försäkring
  120 kr/mån
 • Hushållsström
  200 kr/mån
 • Sammanlagd driftskostnad
  320 kr/mån
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Andel i förening
  0,0040850
 • Andel av årsavg.
  0,40851
 • Andelstal insats
  0,00785
Föreningen
 • Benämning
  Brf Ursvikskulle.
 • Allmänt
  Bostäderna i brf Ursvikskulle ligger kring en grön och umgängesvänlig innergård och består totalt av ca 170 bostadsrätter. Lägenheterna har väl genomtänkta planlösningar där varje kvadratmeter används på bästa sätt. Parkering finns i garage under gården. Den ekonomiska förvaltningen sköts av T & T Förvaltnings.

  Läs gärna mer på föreningens hemsida: http://www.brfursvikskulle.se/
 • Övriga utrymmen i föreningen
  Miljöhus, cykelförråd, lägenhetsförråd, barnvagnsrum, teknikrum
Området
 • Ursvik har nära till allt. Jobbar du i city eller vill in till storstadens nöjen, är du där på en kvart. Har du arbetet i Kista är du på plats ännu snabbare. I Kista finns också Stockholms största galleria med stort utbud av shopping, nöje och en myllrande food court. I närområdet finns även Barkarby handelsplats med bland annat Ikea och Stockholm Quality Outlet. Gillar du natur och friluftsliv är du i himmelriket. Alldeles nästgårds ligger Igelbäckens naturreservat, med den fina Igelbäcken som rinner från Säbysjön i Järfälla och ut i Edsviken vid Ulriksdals slott. Igelbäcken är det enda vattendraget i Stockholms län där den sällsynta fisken grönlingen lever. Stadsdelen gränsar i norr mot Järvafältet och utgörs till största delen av villabebyggelse. Här är en unik kombination av pulserande stadsliv och avkopplande natur. I Ursviks skogar finns några av de bästa motionsspår och i anslutning till spåren finns även en motionsgård med omklädningsrum, duschar, bastu och café. Förutom vacker natur och ett rikt djurliv erbjuder reservatet några av Stockholms bästa motionsslingor, lika bra för löparskorna som längdskidorna. Flera av spåren är belysta. Har man lust att spela golf ligger Ulriksdals golfklubb i närheten. Många barnfamiljer flyttar in till Ursvik och redan idag finns det flera skolor och förskolor i området. I Ursvik finns 2 st kommunala förskolor som heter Milots förskola och Granatäpplets förskola samt en privat förskola (Pysslingen) som heter Älvkvarnsskolan, de har även en grundskola. Vittra Brotorp och Ursviksskolan är 2 andra grundskolor i Ursvik. Närheten till centrala Sundbyberg, Stockholms City och Kista gör att Ursvik ligger i händelsernas centrum, med naturen som granne. I området byggs idag flera restauranger, caféer och butiker. Kring torget kommer det även att finnas ett bra utbud av kommunal service i form av bibliotek, vård- och barnavårdscentral. Från Ursvik är det lätt att ta sig till både shopping så som Mall of Scandinavia, Kista Galleria, Bromma Blocks och Solna Centrum. Matbutikerna Willys, och Coop Konsum finns i området.

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Bostadsvisning i VR

Nyhet! Nu lanserar vi bostadsvisningar i virtuell verklighet.

Läs mer och prova på
Sponsrade länkar
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Sundbyberg / Skrivargatan