Trädgårdsgatan 3 / Lilla Alby / Sundbyberg

Väldisponerad tvåa - Centralt läge - Välskött BRF

Slutpris
2 337 000 kr
Boarea
40 kvm
Avgift
2 798 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2018-01-17
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Trädgårdsgatan såldes av oss 2018-01-17. Se alla våra försäljningar i Sundbyberg samt även på Trädgårdsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lilla Alby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till denna trivsamma tvåa om ca 40 m². Här möts ni av väl avvägda rum med genomgående fräscha ytskikt, härligt ljusinsläpp och möblerbara ytor.

Läget i Lilla Alby beskrivs bäst som lugnt men centralt. Med en kort promenad når ni Bällsta å som med sin strandpromenad via Solna strand tar er hela vägen in till Karlberg och innerstan. Som kontrast till detta nås de centrala delarna av Sundbyberg bara på några minuter. Här finns ett rikt utbud av kultur, restauranger, caféer och butiker. I närområdet finns gott om kommunikationer med T-bana, pendeltåg, bussar och tvärbana.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration