Ursviks allé 55, 1 tr / Sundbyberg / Ursvik / Sundbyberg / Nyproduktion

Nyproducerad 3:a med södervänd balkong i populära Ursvik!

Slutpris
3 300 000 kr
Boarea
76 kvm
Avgift
3 614 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns)
Såld
2016-12-01
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Ursviks Allé såldes av oss 2016-12-01. Se alla våra försäljningar i Sundbyberg samt även på Ursviks Allé

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sundbyberg / Ursvik är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till denna nyproducerade 3:a om 76 kvm i slutsålda Riksbyggens Jubilaren i Ursvik! Här erbjuds generösa sällskapsytor med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket skapar socialt främjande, balkong i söderläge mot innergården, två väl tilltagna sovrum och ett stort badrum med bekvämligheter som tvättmaskin, torktumlare och underliggande skön golvvärme. Exceptionellt bra förvaring förvaringsmöjligheter i flertalet skåp och lådor i köket samt i generösa förråd i båda sovrummen. Lägenheten är omsorgsfullt planerad för att vara både yteffektiv och modern i sina lösningar och dispositioner. Bo i ett nytt grönskande kvarter i det växande Ursvik!

Varmt välkomna på visning!

Sponsrade länkar
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration