Österbylevägen 21a

Österbylevägen 21a

Slutpris

4 395 000 kr


Täby Kyrkby— Täby

Österbylevägen 21a


Slutpris
4 395 000 kr

Täby Kyrkby— Täby

Nyrenoverat bostadsrättsradhus i populära Täby Kyrkby!

Välkommen till detta välplanerade och moderna radhus i populära och barnvänliga Täby Kyrkby! Bostaden är belägen på en lugn gata utan biltrafik och till bostaden hör ett separat förråd. Under 2018 har man renoverat både hall, kök och två badrum i stilrena och påkostade material. Vardagsrum, allrum övervåning och båda sovrummen är ommålade i vitt i Mars 2020.
Bostaden som är 102 kvm är fördelat på två sovrum med möjlighet att göra om till ett tredje, två badrum, fullutrustat kök samt lättmöblerat vardagsrum med utgång till stor insynsskyddad uteplats där du kan njuta av kvällssolen.
Huset är beläget längst in från Österbylevägen och baksidan vätter mot skog och skola, det finns 2 stora förråd plus vind och en rymlig klädkammare under trappan.

Här bor du på promenadavstånd till både förskola och skola och de lokala centrumet där du finner Ica, cafèer, apotek och vårdcentral, du är även närhet till bussen som tar dig till Mörby Centrum / Danderyd och Roslagsbanan till Täby centrum och Stockholm östra.

Vill man bo i hus, men ändå ha tryggheten av en stabil bostadsrättsförening i ryggen så vill ni inte missa det här huset!
Välkommen på visning!


Boarea
102 kvm
Avgift
5 000 kr/mån
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2020-05-16

Mäklarhuset Stockholms Skärgård

Denna radhus på Österbylevägen såldes av oss 2020-05-16. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Österbylevägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.