Åkerbyvägen 94

Åkerbyvägen 94

Slutpris

2 900 000 kr


Täby Centrum— Täby

Åkerbyvägen 94


Slutpris
2 900 000 kr

Täby Centrum— Täby

Stora 2:an i Storstugan på 11:e våningen!

Välkommen till denna trevliga och optimalt planerade 2:a om 68 kvm i populära Brf Storstugan! Lägenheten har ett utmärkt läge på våning 11 där du i ett ostört och insynsskyddat läge kan njuta av solens strålar på den inglasade balkongen i bästa sydvästläge. Bostaden erbjuder ett stort sovrum med gott om utrymme för en dubbelsäng samt skrivbordshörna om så önskas, kök med fantastisk utsikt från fönstret vid matplatsen och stort vardagsrum med utgång till balkongen samt ett helkaklat och stambytt badrum.

Här bor du i en stabil och omtyckt förening med god ekonomi samt möjlighet till flertalet aktiviteter för den som önskar.
Som medlem i Storstugan har du tillgång till gym, bastu och relax, hobbylokal samt bokcafé. Föreningen har även en trevlig innergård med gräsmattor, fontän, boulebana, tennisplan och lekplats för barn.

Täby Centrum ligger ett stenkast bort från lägenheten och erbjuder allt vad du kan önska när det gäller service. Här finns restauranger, apotek, systembolag, shopping och underhållning samt gångavstånd till vårdcentral och mycket goda kommunikationer med både buss och roslagsbana. Välkommen att boka in er på visning!


Boarea
68 kvm
Avgift
3 504 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
11 av 16 (Hiss finns)
Såld
2020-11-03

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Denna lägenhet på Åkerbyvägen såldes av oss 2020-11-03. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Åkerbyvägen.

Boka värdering

Johan Hallquist

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.