Odlingsvägen 29

Odlingsvägen 29

Slutpris

12 100 000 kr


Västra Vallabrink— Täby

Odlingsvägen 29


Slutpris
12 100 000 kr

Västra Vallabrink— Täby

Rymlig familjevilla i Västra Vallabrink

Välkommen till denna mycket rymliga familjevilla belägen på skyddad skafttomt i populära Västra Vallabrink. De 198 kvadratmeterna ger utrymme för den stora familjen, och för er som vill ha ett eller flera separata arbetsrum exempelvis. Nedre plan innehåller ett fantastiskt vardagsrum som är öppet mot kök och uteplats i söderläge, samt sovrum/tv-rum, badrum och tvättstuga. På övre plan finner ni Master bedroom med egen balkong och walk in closet, ytterligare tre sovrum (varav ett enkelt är delbart till två), badrum och allrum.

Bilen parkerar ni på uppfarten eller i det fristående garaget med förrådsdel. Tomten är plan och lättskött och robotgräsklippare ingår. Uteplatsen som ligger rakt i söder och delvis är under tak erbjuder en mysig plats för härliga grillkvällar eller annat umgänge. Huset värms med behaglig golvvärme på båda planen (bergvärme) och har en modern FTX-ventilation installerad.

Västra Vallabrink är ett uppvuxet villaområde med närhet till såväl skolor och förskolor som till fina naturområden och livsmedelsbutik. Bra kommunikationer mot Stockholm finns med buss och anslutande T-bana (Mörby/Danderyd) och ca 2,5 km bort ligger Täby centrum med all tänkbar service och utbud.

Här är det lätt att trivas, Välkommen på visning!


Boarea
198 kvm
Driftkostnad
35 503 kr/år
Tomtarea
1 185 kvm
Rum
7 rum (5-6 sovrum)
Såld
2021-05-12

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Denna villa på Odlingsvägen såldes av oss 2021-05-12. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Odlingsvägen.

Boka värdering

Johan Hallquist

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.