Perrongvägen 25 -  Gavel högt upp i huset

Perrongvägen 25 - Gavel högt upp i huset

Slutpris

4 995 000 kr


Roslags Näsby - RN3 Stationen— Täby

Perrongvägen 25 - Gavel högt upp i huset


Slutpris
4 995 000 kr

Roslags Näsby - RN3 Stationen— Täby

+ Dubbla balkonger i bästa solläge + Låg avgift + Högt läge + Gavel + Hög standard

Endast bokade visningar - vänligen kontakta fastighetsmäklare Sebastian Wallster på 070-755 75 69

+ Högt läge i gavel
+ Dubbla balkonger i bästa solläge
+ Täbys lägst belånade nyproduktionsförening
+ Snickeribyggt kök med bänkskivor i kalkstenskomposit
+ Smart belysning
+ Vitpiggmeterad ekplank i hela bostaden
+ Bli den första att flytta in
+ Inflytt från mitten av november

Med ett högt läge i huset belägen med åtråvärt gavelläge finner ni denna exklusiva trea om 80 m² och dubbla balkonger och stora fönsterpartier som sträcker sig från golv till tak. Att lägenheten ligger i det attraktiva projektet RN3 Stationen gör inte saken sämre. Föreningen är den lägst belånade nyproduktionsförening i Täby vilket syns inte minst på avgiften som är låga 3 636 kr/mån

Bostaden har en spännande arkitektur med badrummet placerat som en avskiljare i mitten. Detta erbjuder en så kallad rundgångs planlösning vilket skapar långa siktlinjer och skapar en ilution av att bostaden är större än de 80 m² som den faktiskt är.

Planlösningen är fördelad på en social del och en privat. Den sociala delen inrymmer ett härligt vardagsrum med stora fönster som sträcker sig från golv till tak. Här i från når ni också en av bostadens två balkonger med sol från att den går upp till strax efter lunch. Just denna bostad är en av två treor i hela projektet som är belägen med gavelläge. Det extra fönster finner ni även det i vardagsrummet vilket tillsammans med de övriga fönsterpartierna gör att ljust verkligen flödar in.

I delvis öppen disposition mot vardagsrummet finner ni de sobra köket i ljusgrått. Köket har ritats av arkitekten och sedan platsbyggts i lägenheten, här får ni ett unikt kök som erbjuder goda förvaringsmöjligheter och ordentliga arbetsytor i kalkstenskomposit från märket Bricmate. Övriga finnesser är en effektiv matavfallskvarn i köket och vacker infälld LED-belysning ovan arbetsbänken som ni dessutom kan styra via en app.

På motsatt sida av bostaden finns två ordentliga sovrum med lugnt läge in mot gården. Master bedroom har tillgång till en egen walk in closet och det andra sovrum erbjuder utgång till ytterligare en balkong belägen med bästa solläge. Här kommer ni kunna njuta av den fina innergården i solens sken, enda tills den passerar bakom horisonten.

Badrummet är helkaklat och har samma sten som bänkarna i köket. Här finns också tvättmaskin och torktumlare placerade under en praktisk arbetsbänk med skåp ovanför samt en hel linnegarderob.

Varmt välkommen till en av Täbys bästa treor i kommunens lägst belånade nyproduktionsförening.


Boarea
80 kvm
Avgift
3 636 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
5 av 6 (Hiss finns)
Såld
2021-09-30

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Denna lägenhet på Perrongvägen såldes av oss 2021-09-30. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Perrongvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.