Björnkärrsvägen 76

Björnkärrsvägen 76

Slutpris

5 500 000 kr


Skärpäng— Täby

Björnkärrsvägen 76


Slutpris
5 500 000 kr

Skärpäng— Täby

Gavelradhus + Nära naturen + Nära badsjö + Barnvänligt + Möjlighet till 5 sovrum

Med ett eftertraktat läge i Skarpäng, och ett optimala microläge i området finner ni detta trevliga gavelradhus med en bobar yta om ca 128 m² fördelat på fyra rum. Bostaden erbjuder en tilltalande planlösning med öppna samband mellan matsal och vardagsrum och ett renoverat kök med matplats i direkt anslutning. De två uteplatserna är optimalt placerade vilket gör att minst en uteplats alltid badar i sol, oavsett tid på dygnet.

Huset entréplan erbjuder ett tilltaget kök med separat matplats, vardagsrummet och matsalen ligger i öppen disposition med en härlig utsikt över det grönskande området. Matsalen var tidigare avdelad från vardagsrummet och är ni i behov av ytterligare sovrum går den planlösningen enkelt att återställa. Vidare finner ni ett helkaklat badrum med dusch.

På nedervåningen ligger den privata sfären. Här finns två ordentliga sovrum varav det ena är försett med walk in closet, helkaklat badrum med badkar, stor klädkammare samt effektiv tvättstuga. Då denna fastighet är belägen med gavelläge kan nedervåningen med hjälp av en Attefallstillbyggnad disponeras om så att ni skapar fyra ordentliga sovrum, alternativt tre sovrum och allrum (se alternativ planlösning).

Utvändigt finns en carport för bilen samt en förrådsbyggnad och bostadens gavelläge gör det enkelt att ta sig utevägen till både fram och baksida.

Här bor du med närhet till bra skolor och förskolor, Mörtsjön med motionsspår, Rösjön med badplats, matbutik samt goda kommunikationer med buss både till Täby Centrum och Mörby Centrum.

Välkommen till detta trevliga boende i barnvänliga Skarpäng.


Boarea/biarea
116/12 kvm
Driftkostnad
29 070 kr/år
Tomtarea
280 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2022-08-29

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Denna radhus på Björnkärrsvägen såldes av oss 2022-08-29. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Björnkärrsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.