Rystavägen 19A

Rystavägen 19A

Slutpris

11 020 000 kr


Ella Park— Täby

Rystavägen 19A


Slutpris
11 020 000 kr

Ella Park— Täby

Modern familjevilla på eftertraktad adress i Ella park!

+ Högt & insynsskyddat läge
+ Vattenburen golvvärme
+ Vattenmantlad kakelugn
+ Öppen & social planlösning
+ Byggt 2006 med låga driftskostnader

Välkommen till denna rymliga och moderna villa från 2006 i eftertraktade och populära Ella park! Denna villa ligger belägen på en lugn skaftväg och erbjuder ett högt och privatläge helt utan insyn och med sol från tidig förmiddag till sen kväll.
Bostaden erbjuder totalt fyra stora sovrum, två helkaklade badrum, tvättstuga med groventré samt allrum på övreplan med utgång till balkongen i ett utmärkt sydvästläge. Trevligt kök från märket Tibro med exklusiv bänkskiva i svart granit samt mycket goda arbetsytor och förvaringslösningar.
Köket har en öppen och social planlösning mot både matsalen som präglas av ett vackert rundat burspråk med stora fönsterpartier som bidrar med ett fantastiskt ljusinsläpp samt mot vardagsrummet där du även finner utgång till den välkomnande altanen på baksidan.
Huset erbjuder många fina finesser så som vacker kakelugn i vardagsrummet som även är vattenmantlad, vattenburen golvvärme samt en härlig rymd.
Plan och inbjudande trädgårdstomt med flertalet fina planteringar samt ett utmärkt solläge där du kan njuta av solens strålar i ett mycket insynsskyddat läge hela dagen. Altan på baksidan med utrymme för både matplats, grill samt loungedel i anslutning till spabadet.


Här bor du med promenadavstånd till flera lekplatser, skolor, fotbollsplan och utegym. Närmaste mataffär ligger vid Rösjöhallen bara några minuter från huset. För den fritidslystne finns det gott om löparspår och promenadstråk i närområdet.
På sommaren cyklar man enkelt till Rösjön med både bryggor och barnvänlig strand. Täby Centrum med all daglig service finns också inom cykelavstånd.
Goda kommunikationer med buss till Mörby Centrum för att där ta sig vidare med tunnelbanans röda linje.

Detta hus vill du inte missa!


Boarea
172 kvm
Driftkostnad
45 147 kr/år
Tomtarea
1 233 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2023-01-19

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Denna villa på Rystavägen såldes av oss 2023-01-19. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Rystavägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.