Vinnarcirkeln 9

Vinnarcirkeln 9

Slutpris

2 500 000 kr


Täby Park— Täby

Vinnarcirkeln 9


Slutpris
2 500 000 kr

Täby Park— Täby

+ 2 rum
+ Stor balkong i bästa västerläge, kvällssol
+ Utsikt över kommande parkmiljö
+ Begränsad insyn
+ Bänkskiva och stänkskydd i kalkstenskomposit
+ Miljöcertifierat med miljö byggnad silver
+ Restid till Stockholm C på ca 15 min
+ Inga element, nerfällda konvektorer i golvet
+ Plankgolv i ek

Denna kvadratsmarta tvåa är belägen med ett eftertraktat läge med fri utsikt över den intilliggande parken/torget. De stora fönstren som alla vetter mot väster gör att bostaden fullkomligt badar i ljus.

Köket som utgör bostadens hjärta är utrustat med snickerier från HTH. Här erbjuds stora arbetsbänkar i ljus kalkstenskomposit med ett stänkskydd i samma material och föredömlig förvaring. Köket har byggts med två ledord som genomsyrar hela utrymmet, det ska vara kul att laga mat här och det ska vara en naturlig del att umgås på. Är du personen som hellre är sällskap än den som rör i kastrullerna kommer även du att trivas. Köket ligger i öppen planlösning mot den stora matplatsen och vardagsrummet vilket uppmuntrar till umgänge.

Inredning går i ljusa och milda färger för att fånga upp det naturliga ljuset utifrån och skapa en lugn bas, till vilken personlig inredning kan adderas. Det enstaviga trägolvet är lätt vitpigmenterat. Att ha ett enhetligt golv i hela bostaden binder dessutom samman rummen och bidrar till en rymlig känsla. Badrummet helkaklat med både väggar i vitt och golv försett med keramik i sandfärg från Marazzi, vilket är en ljus klinker som ger en lyxig känsla. Badrummet är dessutom försett med infällda spotlights i taket och en praktiskt arbetsbänk över den kombinerade tvätt/torkmaskinen som sedan löper vidare för att integrera handfatet.

Här bor ni i en attraktiv förening med närhet till allt och kommunikationerna är minst sagt oslagbara. En kort promenad ligger Roslagsbanan som snabbt tar dig till norr ut eller till Östra Station. För den som cykelpendlar finns fina cykelbanor hela vägen in till city. Väljer du bilen är du direkt ute på E18 och parkerar sedan smidigt i garaget dom dessutom är försedd med laddplatser för el-bil. Inom några minuters promenad från bostaden finns Täby centrum med ett stort utbud av shopping, nöje och restauranger.

Varmt välkommen till denna unika bostad, nära till allt, din optimala 4:a.


Boarea
41 kvm
Avgift
2 900 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns)
Såld
2023-03-28

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Denna lägenhet på Vinnarcirkeln såldes av oss 2023-03-28. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Vinnarcirkeln.

Boka värdering

Kais Ghedamsi

Assisterande mäklare
Talar även engelska, arabiska, franska ...+2

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.