Åkerbyvägen 94, 4tr / Täby Centrum - Storstugan / Täby

Slutpris
2 700 000 kr
Referensnummer
163 118
Boarea
88 kvm
Avgift
4 049 kr/mån
Sovrum
2 Sovrum
Såld
2014-03-14
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Åkerbyvägen 94, 4tr såldes av oss 2014-03-14. Se alla våra försäljningar i Täby

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Täby Centrum - Storstugan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ypperligt tillfälle att förvärva en trevlig och välrenoverad 3:a i populära Storstugan invid Täby Centrum. Lägenheten har en dubbelbalkong med trätrall i söderläge. Renoverat kök 2011/2012. Vardagsrum med plats för soffgrupp och matsalsmöbel. Två bra sovrum samt hall med gott om garderober för effektiv förvaring. Renoverat och stambytt badrum med klinkergolv och väggkakel.

Förening med välordnad ekonomi. En snyggt inredd träningslokal samt relaxavdelning med jacuzzi och bastu finns att tillgå för föreningens medlemmar. Som boende i föreningen är man garanterad en p-plats.

Ett bekvämt boende med all tänkbar sevice runt hörnet. Täby Centrum, ett av Sveriges största och modernaste köpcentrum med 220 butiker och restauranger. Bra kommunikationer via buss och Roslagsbanan. Närhet till fina rekreationsområden med motionsspår vid Ensta Krog.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.