Sök Meny
Såld

Täby - Täby Centrum / Åkerbyvägen 348

Stora 3:an om 86 kvm

Välkommen till den stora trean på Åkerbyvägen om 86 kvm med inglasad balkong i ett perfekt sydvästläge med sol hela dagen. Bostaden erbjuder två rymliga sovrum, nyrenoverat badrum från 2016, renoverad gäst wc från 2016 samt rymligt kök med matplats och delvis öppen planlösning mot vardagsrummet. Ljus och trivsam lägenhet med ett stenkast från Täby Centrum och dess utbud samt fina promenad och motionsspår vid Ensta krog.
Brf farmen är en välskött förening med god ekonomi och låga avgifter där det mesta ingår så som värme, vatten, kabel tv, bredband, IP-telefoni och källarförråd.
Här bor du med närhet till goda kommunikationer med Roslagsbanan tar du dig in till Östra Station på ca 20 min och från Täby Centrums bussterminal utgår flertalet busslinjer.

Sponsrade länkar
Täby / Täby Centrum
Åkerbyvägen 348
Slutpris: 3 210 000 kr
Boarea: 86 kvm
Avgift: 4 089 kr/mån
Driftkostnad: 632 kr/mån
Rum: 3 rum (2 sovrum)
Våning: 2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld: 2017-03-27
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Täby / Åkerbyvägen