Åkerbyvägen 348 / Täby Centrum / Täby

Stora 3:an om 86 kvm

Slutpris
3 210 000 kr
Boarea
86 kvm
Avgift
4 089 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2017-03-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Åkerbyvägen såldes av oss 2017-03-27. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Åkerbyvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Täby Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till den stora trean på Åkerbyvägen om 86 kvm med inglasad balkong i ett perfekt sydvästläge med sol hela dagen. Bostaden erbjuder två rymliga sovrum, nyrenoverat badrum från 2016, renoverad gäst wc från 2016 samt rymligt kök med matplats och delvis öppen planlösning mot vardagsrummet. Ljus och trivsam lägenhet med ett stenkast från Täby Centrum och dess utbud samt fina promenad och motionsspår vid Ensta krog.
Brf farmen är en välskött förening med god ekonomi och låga avgifter där det mesta ingår så som värme, vatten, kabel tv, bredband, IP-telefoni och källarförråd.
Här bor du med närhet till goda kommunikationer med Roslagsbanan tar du dig in till Östra Station på ca 20 min och från Täby Centrums bussterminal utgår flertalet busslinjer.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration