Åkerbyvägen 164 / Täby Centrum / Täby

Topprenoverad 4:a högst upp!

Slutpris
3 075 000 kr
Boarea
86,5 kvm
Avgift
4 299 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-10-16
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Åkerbyvägen såldes av oss 2019-10-16. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Åkerbyvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Täby Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna moderna och renoverade lägenhet som är en ombyggd 3:a till en 4:a om 86,5 kvm i populära och omtyckta Åkerbyvägen! Bostaden har genomgående renoverades med exklusiva färg och materialval och gjorts om från en 3:a till en 4:a genom att bygga om matplatsen och på så sätt utvunnit ytterligare ett sovrum. Här bor du i en trevlig lägenhet helt utan insyn och där du kan flytta in och börja bo direkt. Bostaden erbjuder totalt 3 st sovrum, trevlig och modernt kök, väl tilltaget vardagsrum, balkong samt en gäst wc och badrum som renoverades 2016, kvalitetsdokument finns.

Populär förening med stabil ekonomi, fina innergårdar samt ett stenkast från Täby Centrum och dess utbud.
Här bor du med närhet till bra förskolor, skolor, promenadstråk, matbutik samt mycket bra kommunikationer med både buss och Roslagsbana,

Denna lägenhet vill du inte missa!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Täby Centrum

Täby Centrum är ett av Sveriges största köpcentrum. Här hittar du allt och mycket mer i över 220 butiker och restauranger. De har även en biograf samt andra tjänster som bank, post och husläkarmottagning. Det finns över 1000 parkeringsplatser i anslutning till Täby Centrum, där besökare erbjuds 3 timmar fri parkering med p-skiva.

Shopping i värdsklass

Vårdcentral, matbutik, restaurang, skolor och förskolor finns också nära till hands. I närmiljön finns vackra Rönningesjön med fina bad på sommaren och skridskoåkning på vintern samt Vallentunasjön. Nära är det också till Enstaskogen med elljusspår.

Sport och fritid runt hörnet

På promenadavstånd ligger Medley Tibblebadet som erbjuder både simhall, simskola samt gym. Inom närområdet finns också fina strövområden såsom Skavlötens friluftsanläggning och Ensta friluftsgård.

Kommunikationer

Goda bussförbindelser som tar dig både inom och utanför Täby samt Roslagsbanan som tar dig in till Stockholms city på ca 15 minuter.

Familjeliv

I närområdet ligger Tibble Gymnasium, Åva Gymnasium, Täby Enskilda Gymnasium, Tellus förskola, Nytorp förskola samt Förskolan Fåret.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.