Åkerbyvägen 94,14tr

Åkerbyvägen 94,14tr

Slutpris

2 370 000 kr


Täby Centrum— Täby

Åkerbyvägen 94,14tr


Slutpris
2 370 000 kr

Täby Centrum— Täby

Smakfull 2:a om 54 kvm med fritt och högt läge.

Ypperligt tillfälle att förvärva en smakfull 2:a i Storstugan. Fin utsikt över området bidrar ytterligare till trivseln. Rymligt IKEA kök i vitt med moderna vitvaror och bänkskivor i svartbetsad ek. Vardagsrum med plats för soffgrupp och matsalsmöbel. Stort sovrum med två garderober. Badrum med klinkergolv och väggkakel och badkar samt wc.
Här bor du bekvämt med all tänkbar service runt hörnet. Bostaden är belägen endast ett stenkast från Täby Centrum, ett av Sveriges största och modernaste köpcentrum med massor av butiker och restauranger. Dessutom finns bra kommunikationer via buss och Roslagsbanan samt närhet till fina motionsspår vid Ensta Krog.

Storstugan är en av Täbys mest välskötta föreningar. Styrelsen gör många goda insatser och värnar om sina medlemmar. Här finns bland annat tennisbana och ett modernt gym med alla möjliga typer av träningsmaskiner, löpband, fria vikter mm för föreningens medlemmar att nyttja. I föreningen finns också en SPA-avdelning med bastu och jacuzzi till förfogande. Allt i absolut toppskick! Föreningen har många kostnadsfria kurser såsom träning, glasfusing m.m. som medlemmar kan gå på. Som boende i föreningen är man garanterad en p-plats.


Boarea
54 kvm
Avgift
2 825 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
14 av 16 (Hiss finns)
Såld
2021-11-25

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Denna lägenhet på Åkerbyvägen såldes av oss 2021-11-25. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Åkerbyvägen.

Boka värdering

Tore Svennberg

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.