Albert Målares väg 10C

Albert Målares väg 10C

Slutpris

2 830 000 kr


Täby Kyrkby— Täby

Albert Målares väg 10C


Slutpris
2 830 000 kr

Täby Kyrkby— Täby

Välbeläget radhus

Välkommen till detta yteffektiva och välbelägna radhus i hjärtat av Täby Kyrkby. Här bor du med bekvämt gångavstånd till bra kommunikationer med roslagsbana och buss, närcentrum med livsmedelsbutik, apotek, restaurang och butiker samt flera förskolor/skolor, naturområden och idrottsanläggning. Huset är uppfört 1972 och har genomgående moderniseringsbehov. Planlösningen är original med kök, sovrum och badrum på nedre plan samt vardagsrum och sovrum på övervåningen. Här finns goda chanser att sätta er egen prägel på huset! På baksidan finns en mindre trädgård och uteplats i härlig morgonsol. Gemensam pool och bastu finns i området. Huset är förbesiktigat.


Boarea
67 kvm
Driftkostnad
29 488 kr/år
Tomtarea
86 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2017-06-02

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Denna radhus på Albert Målares Väg såldes av oss 2017-06-02. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Albert Målares Väg.

Boka värdering

Johan Hallquist

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.