Arkenvägen 55

Arkenvägen 55

Slutpris

6 380 000 kr


Skarpäng— Täby

Arkenvägen 55


Slutpris
6 380 000 kr

Skarpäng— Täby

Välplanerat och naturnära boende invid Mörtsjön i populära Skarpäng!

Välkommen till detta välplanerade gavelkedjehus i barnvänliga och populära Skarpäng! Huset erbjuder 141 kvm fördelat i två plan med allrum, badrum, klädkammare samt två sovrum som med lätthet går att göra om till tre sovrum om så önskas på övre plan.
Entréplanet bjuder in till det ljusa och renoverade köket från 2015 med utrymme för en matplats samt en delvis öppen planlösning mot vardagsrummet som bjuder in till umgänge. Från köket når ni det trevlig altanrummet som präglas av stora fönsterpartier, högt i tak samt utgång till altanen på baksidan i ett utmärkt sydvästläge. Här kan du njuta av solens strålar från tidig förmiddag till sen kväll i ett högt och insynsskyddat läge samt direkt anslutning till trädgården på baksidan.
På entréplanet finner du även ett rymligt sovrum, helkaklat duschrum samt tvättstuga i anslutning till hallen.
Trevlig trädgårdstomt i två etapper med utrymme för mycket spring och lek, samt planteringar och en rymlig uppfart med utrymme för två bilar. Isolerat förråd med gott om förvaringsmöjligheter samt ett kallförråd för trädgårdsredskap och sopkärl.

Här bor du på lugn återvändsgata, i ett insynsskyddat och privat läge och med enbart ett stenkast bort från Mörtsjön med motionsspår, elljusspår, trevliga skogsområden samt grillplatser.
Närhet till bra förskolor med både Termitens förskola och Ljusglimtens förskola runt knuten samt Rösjöskolan och Milstensskolan inom några minuters promenad bort. Goda kommunikationer med buss som tar dig till både Täby centrum samt Mörby centrum för att där åka vidare in till stan med tunnelbanans röda linje.

Denna bostad vill du inte missa!


Boarea
141 kvm
Driftkostnad
29 460 kr/år
Tomtarea
392 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2020-11-11

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Denna kedjehus på Arkenvägen såldes av oss 2020-11-11. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Arkenvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.