Aspgränd 8

Aspgränd 8

Slutpris

9 000 000 kr


Ensta— Täby

Aspgränd 8


Slutpris
9 000 000 kr

Ensta— Täby

Familjevilla utöver det vanliga

Välkommen till denna trevliga familjevilla med en totalyta om 244 kvm i lugna och barnvänliga Ensta! Söker ni efter ett hus där det bara är att flytta rakt in i, som har genomgått löpande renoveringar och som har ett stort, extra ordinärt garage om ca 90 kvm med plats för ca sex bilar, verkstad, ateljé eller varför inte en uthyrningslägenhet? Då är detta huset för er!
Här erbjuds ni ett hemtrevligt hus fördelat på två plan med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, fem rymliga sovrum, allrum, hobbyrum samt två badrum varav ena med tvättstuga och som renoverades 2016. Plan och insynsskyddad trädgårdstomt med fina planteringar, gott om utrymme för mycket spring och lek samt trevlig altan i ett perfekt sydvästläge där du kan njuta av solens strålar hela dagen.
Nytt tak på samtliga byggnader från 2015, tilläggsisolerad vind, nya fönster och ytterdörrar samt omdränerad källare med isodränskivor.

Här bor ni med närhet till bra skolor, förskolor, mataffär, fina promenadstråk och motionsspår samt goda kommunikationer med både roslagsbana och bussförbindelser.

Detta hus vill ni inte missa!


Boarea/biarea
122/122 kvm
Driftkostnad
49 662 kr/år
Tomtarea
1 062 kvm
Rum
8 rum (5 sovrum)
Såld
2017-08-30

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Denna villa på Aspgränd såldes av oss 2017-08-30. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Aspgränd.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.