Bifrostvägen 8

Bifrostvägen 8

Slutpris

8 600 000 kr


Täby kyrkby— Täby

Bifrostvägen 8


Slutpris
8 600 000 kr

Täby kyrkby— Täby

1-plans villa med souterrängplan och pool.

Varmt välkomna till Bifrostvägen 8 med ett fantastiskt läge i populära Täby kyrkby.

Huset är disponerat på ett plan med souterrängkällare och har ett garage med praktisk carport direkt intill huset. Den plana, lättskötta trädgården går i underbar symfoni med alla övriga kvaliteter som denna fantastiska fastighet har att erbjuda.
I trädgården kan man skapa sitt eget paradis och den med gröna fingrar uppmuntras att spendera ledig tid på tomtens alla delar.

Vid första anblicken när man kommer in via huvudentrén får man en känsla av rymd, ljus och att var sak har sin naturliga plats.
I vardagsrummet är ljusinsläppet fantastiskt från tidig förmiddag till sena eftermiddagar. Här skapas naturliga mingelutrymmen med plats för hela familjen och långa familjemiddagar med extra mysfaktor tack vare den öppna spisen.
Generöst kök med enorm potential att sätta sin egen prägel på. Tack vare stora ytor finns här chansen att skapa något bestående i husets hjärta.
På övre plan finner vi även fyra rymliga sovrum, stor hall, underbart badrum, groventré och gäst WC.

På souterrängplanet finner vi en groventré med tvättstuga och badrum och här finns oändliga möjligheter för de många utrymmena. En matkällare som kan användas för att förvara syltburkar liksom vinflaskor. Ett stort rum som kan användas som sovrum eller kontor. En gillestuga som passar utmärkt som sovrum för tonåringen. Dessutom finns både förråd och klädkammare med extra plats för förvaring.

Den stora, trädäckade altanen är placerad i absolut harmoni med poolen. Loungedelen kring poolen blir en naturlig knytpunkt under sommarhalvåret med mysiga stunder och härlig avkoppling.
På heta sommardagar kan man söka sig till skuggan av markisen för att avnjuta grillmiddagar och trevliga fikastunder.
Tack vare sitt optimala läge så blir detta den självklara samlingspunkten att spendera lata sommardagar i sällskap med vänner och familj.

Fastigheten har ett idylliskt läge för barnfamiljen på lugn gata med närhet av ett flertal skolor.
Så med andra ord ett boende för er som sätter lika höga krav på hemmet som på området.

Varmt välkomna med ert intresse!


Boarea/biarea
167/81 kvm
Driftkostnad
42 850 kr/år
Tomtarea
1 100 kvm
Rum
8 rum (5 sovrum)
Såld
2019-04-26

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.