Bifrostvägen 8 / Täby kyrkby / Täby

1-plans villa med souterrängplan och pool.

Slutpris
8 600 000 kr
Boarea/biarea
167/81 kvm
Driftkostnad
42 850 kr/år
Totalareal
1 100 kvm
Rum
8 rum (5 sovrum)
Såld
2019-04-26
Bostaden är såld!

Denna villa på Bifrostvägen såldes av oss 2019-04-26. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Bifrostvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Täby kyrkby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till Bifrostvägen 8 med ett fantastiskt läge i populära Täby kyrkby.

Huset är disponerat på ett plan med souterrängkällare och har ett garage med praktisk carport direkt intill huset. Den plana, lättskötta trädgården går i underbar symfoni med alla övriga kvaliteter som denna fantastiska fastighet har att erbjuda.
I trädgården kan man skapa sitt eget paradis och den med gröna fingrar uppmuntras att spendera ledig tid på tomtens alla delar.

Vid första anblicken när man kommer in via huvudentrén får man en känsla av rymd, ljus och att var sak har sin naturliga plats.
I vardagsrummet är ljusinsläppet fantastiskt från tidig förmiddag till sena eftermiddagar. Här skapas naturliga mingelutrymmen med plats för hela familjen och långa familjemiddagar med extra mysfaktor tack vare den öppna spisen.
Generöst kök med enorm potential att sätta sin egen prägel på. Tack vare stora ytor finns här chansen att skapa något bestående i husets hjärta.
På övre plan finner vi även fyra rymliga sovrum, stor hall, underbart badrum, groventré och gäst WC.

På souterrängplanet finner vi en groventré med tvättstuga och badrum och här finns oändliga möjligheter för de många utrymmena. En matkällare som kan användas för att förvara syltburkar liksom vinflaskor. Ett stort rum som kan användas som sovrum eller kontor. En gillestuga som passar utmärkt som sovrum för tonåringen. Dessutom finns både förråd och klädkammare med extra plats för förvaring.

Den stora, trädäckade altanen är placerad i absolut harmoni med poolen. Loungedelen kring poolen blir en naturlig knytpunkt under sommarhalvåret med mysiga stunder och härlig avkoppling.
På heta sommardagar kan man söka sig till skuggan av markisen för att avnjuta grillmiddagar och trevliga fikastunder.
Tack vare sitt optimala läge så blir detta den självklara samlingspunkten att spendera lata sommardagar i sällskap med vänner och familj.

Fastigheten har ett idylliskt läge för barnfamiljen på lugn gata med närhet av ett flertal skolor.
Så med andra ord ett boende för er som sätter lika höga krav på hemmet som på området.

Varmt välkomna med ert intresse!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration