Björnkärrsvägen 12A / Skarpäng / Täby

Trevlig & högt belägen familjevilla!

Slutpris
7 475 000 kr
Boarea
165 kvm
Driftkostnad
33 146 kr/år
Totalareal
848 kvm
Rum
7 rum (4 sovrum)
Såld
2019-05-24
Bostaden är såld!

Denna villa på Björnkärrsvägen såldes av oss 2019-05-24. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Björnkärrsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Skarpäng är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna högt belägna familjevilla i populära och barnvänliga Skarpäng! Här bor du helt insynsskyddat med en fantastiskt utsikt ut över Skarpäng och ända bort till Täby Centrum. Bostaden erbjuder en boarea om 173 kvm fördelat på totalt tre plan. Fyra sovrum, två badrum, allrum, vardagsrum med matsal samt rymligt kök med utgång till altanen. Ljus och hemtrevlig fastighet med stora fönsterpartier och unik planlösning med halvtrappor både upp och ner.
Trevlig altan på baksidan i ett soligt söderläge där du kan njuta av solens strålar från tidig förmiddag till eftermiddag. Trevlig trädgårdstomt med fina planteringar och med utrymme för mycket spring och lek samt två förråd för mycket bra förvaring.
Denna fastighet uppfördes av de nuvarande säljarna och det har således enbart bott en och samma familj i huset sen det byggdes.

Här bor du med närhet till flertalet bra förskolor och skolor, mataffär, promenadstråk, badplats vid Rösjön samt goda kommunikationer till både Täby Centrum och Danderyds sjukhus.
Denna bostad vill ni inte missa!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Skarpäng

I populära Skarpäng bor du med närhet till fantastiska grönområden invid Rösjön och Mörtsjön med aktivitetsmöjligheter både sommar och vintertid. Skarpäng är ett tryggt och lugnt område med närhet till natur och en aktivt fritid.

Närhet till både matbutiker och shopping

I närområdet ligger Rösjö centrum med välsorterad ICA-butik med postombud, pizzeria, sushi, salong samt frisör som bidrar till ytterligare trivsel. Täby Centrum ligger några minuters bilfärd bort, med all tänkbar service såsom flertalet matbutiker, restauranger, systembolag, biograf samt flertalet butiker. Här ifrån har du även ypperliga kommunikationer med både buss och Roslagsbanan in till Stockholm city.

Sport och fritid runt hörnet

Här finns stora grönområden med tennisbanor, motionsspår för den idrottsintresserade och flera badplatser.

Kommunikationer

Det finns goda kommunikationsmöjligheter med buss till både Danderyds sjukhus för vidare anslutning till tunnelbana samt Täby Centrum och dess utbud.

Familjeliv

I närområdet finns mycket bra förskolor och skolor såsom Rösjöskolan, Skarpängsskolan, Täby Friskola samt Inspira Förskolan Termiten.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.