Björnkärrsvägen 80 / Skarpäng / Täby

Gavelradhus i populära & barnvänliga Skarpäng!

Slutpris
4 950 000 kr
Boarea/biarea
84/42 kvm
Driftkostnad
44 005 kr/år
Totalareal
263 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2019-08-26
Bostaden är såld!

Denna radhus på Björnkärrsvägen såldes av oss 2019-08-26. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Björnkärrsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Skarpäng är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till detta hemtrevliga och moderna gavelradhus med fint ljusinsläpp i populära och barnvänliga Skarpäng! Bostaden är belägen på en lugn återvändsgata med carport och ett separat förråd precis utanför huset.
På en totalyta av 126 kvm erbjuds du fyra sovrum, tilltaget vardagsrum i vinkel med utrymme för både soffdel och matsalsdel, två renoverade badrum, tvättstuga samt ett modernt kök med matplats.
Trevliga färg- och materialval med genomgående ljusa ytor samt två uteplatser där du i ett insynsskyddat läge kan njuta av solens strålar och som bjuder in till umgänge. Tack vare det trevliga gavelläget har ni möjlighet att gå runt huset på kortsidan. Tomten ger också möjlighet till fina planteringar. I samfälldigheten finns också en trevlig lokal att låna för kalas eller andra festligheter.

Här bor ni med närhet till mycket bra förskolor och skolor, promenadstråk, motionsspår/skidspår, badplats, mataffär samt goda kommunikationer med buss till både Täby Centrum samt Danderyds sjukhus och vidare med tunnelbanan.
Denna bostad vill du inte missa!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Skarpäng

I populära Skarpäng bor du med närhet till fantastiska grönområden invid Rösjön och Mörtsjön med aktivitetsmöjligheter både sommar och vintertid. Skarpäng är ett tryggt och lugnt område med närhet till natur och en aktivt fritid.

Närhet till både matbutiker och shopping

I närområdet ligger Rösjö centrum med välsorterad ICA-butik med postombud, pizzeria, sushi, salong samt frisör som bidrar till ytterligare trivsel. Täby Centrum ligger några minuters bilfärd bort, med all tänkbar service såsom flertalet matbutiker, restauranger, systembolag, biograf samt flertalet butiker. Här ifrån har du även ypperliga kommunikationer med både buss och Roslagsbanan in till Stockholm city.

Sport och fritid runt hörnet

Här finns stora grönområden med tennisbanor, motionsspår för den idrottsintresserade och flera badplatser.

Kommunikationer

Det finns goda kommunikationsmöjligheter med buss till både Danderyds sjukhus för vidare anslutning till tunnelbana samt Täby Centrum och dess utbud.

Familjeliv

I närområdet finns mycket bra förskolor och skolor såsom Rösjöskolan, Skarpängsskolan, Täby Friskola samt Inspira Förskolan Termiten.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.