Blotgränd 7 D / Täby Kyrkby / Täby

Slutpris
2 825 000 kr
Boarea
64,5 kvm
Avgift
3 515 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2017-08-09
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Blotgränd såldes av oss 2017-08-09. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Blotgränd

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Täby Kyrkby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en smakfullt och stilren inredd etagelägenhet. Kök med vit skåpinredning och bardisk med plats för 4 sittande. Öppen planlösning mellan kök och sällskapsyta med plats för stor soffgrupp. Högt till tak, ca 5 m, och stora fönsterpartier gör att rummet fylls av välgörande dagsljus som skapar en luftig och rymlig atmosfär. Trappa leder upp till övervåning/loft. Här ges möjlighet att inreda ytan till sovrum eller sällskapsyta. Förvaring via garderober samt ingång till kattvind. Sovrum på entréplan med garderober samt utgång till balkong med morgonsol. Helkaklat badrum i sober färgskala.

Husen ingår i en bostadsrättsförening omgivna av stora gemensamma grönytor med radhuskänsla som alla har tillgång till naturen direkt utanför dörren. Omgivningarna bjuder på omväxlande natur och närhet till vackra Vallentunasjön med badplats och härliga strövområden rika på fornminnen och naturupplevelser. Här finns också en populär golfbana och på bara ett par minuter går du till Roslagsbanan och Täby Kyrkbyns mysiga centrum. Roslagsbanan tar dig på drygt 20 minuter till Östra station. Med buss tar du dig också enkelt till bland annat Danderyds sjukhus, Täby centrum och Kista centrum.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration