Sök Meny
Såld

Täby - Täby Kyrkby / Blotgränd 7 D

Välkommen till en smakfullt och stilren inredd etagelägenhet. Kök med vit skåpinredning och bardisk med plats för 4 sittande. Öppen planlösning mellan kök och sällskapsyta med plats för stor soffgrupp. Högt till tak, ca 5 m, och stora fönsterpartier gör att rummet fylls av välgörande dagsljus som skapar en luftig och rymlig atmosfär. Trappa leder upp till övervåning/loft. Här ges möjlighet att inreda ytan till sovrum eller sällskapsyta. Förvaring via garderober samt ingång till kattvind. Sovrum på entréplan med garderober samt utgång till balkong med morgonsol. Helkaklat badrum i sober färgskala.

Husen ingår i en bostadsrättsförening omgivna av stora gemensamma grönytor med radhuskänsla som alla har tillgång till naturen direkt utanför dörren. Omgivningarna bjuder på omväxlande natur och närhet till vackra Vallentunasjön med badplats och härliga strövområden rika på fornminnen och naturupplevelser. Här finns också en populär golfbana och på bara ett par minuter går du till Roslagsbanan och Täby Kyrkbyns mysiga centrum. Roslagsbanan tar dig på drygt 20 minuter till Östra station. Med buss tar du dig också enkelt till bland annat Danderyds sjukhus, Täby centrum och Kista centrum.

Sponsrade länkar
Täby / Täby Kyrkby
Blotgränd 7 D
Slutpris: 2 825 000 kr
Boarea: 64,5 kvm
Avgift: 3 515 kr/mån
Driftkostnad: 820 kr/mån
Rum: 3 rum (2 sovrum)
Våning: 2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld: 2017-08-09
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Täby / Blotgränd