Blotgränd 7 D

Blotgränd 7 D

Slutpris

2 825 000 kr


Täby Kyrkby— Täby

Blotgränd 7 D


Slutpris
2 825 000 kr

Täby Kyrkby— Täby

Välkommen till en smakfullt och stilren inredd etagelägenhet. Kök med vit skåpinredning och bardisk med plats för 4 sittande. Öppen planlösning mellan kök och sällskapsyta med plats för stor soffgrupp. Högt till tak, ca 5 m, och stora fönsterpartier gör att rummet fylls av välgörande dagsljus som skapar en luftig och rymlig atmosfär. Trappa leder upp till övervåning/loft. Här ges möjlighet att inreda ytan till sovrum eller sällskapsyta. Förvaring via garderober samt ingång till kattvind. Sovrum på entréplan med garderober samt utgång till balkong med morgonsol. Helkaklat badrum i sober färgskala.

Husen ingår i en bostadsrättsförening omgivna av stora gemensamma grönytor med radhuskänsla som alla har tillgång till naturen direkt utanför dörren. Omgivningarna bjuder på omväxlande natur och närhet till vackra Vallentunasjön med badplats och härliga strövområden rika på fornminnen och naturupplevelser. Här finns också en populär golfbana och på bara ett par minuter går du till Roslagsbanan och Täby Kyrkbyns mysiga centrum. Roslagsbanan tar dig på drygt 20 minuter till Östra station. Med buss tar du dig också enkelt till bland annat Danderyds sjukhus, Täby centrum och Kista centrum.


Boarea
64.5 kvm
Avgift
3 515 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2017-08-09

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Denna lägenhet på blotgränd såldes av oss 2017-08-09. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på blotgränd.

Boka värdering

Tore Svennberg

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.