Sök Meny
Välkommen på visning

Kontakta mäklaren för mer information kring visningstider.

Anmäl intresse
Täby / Täby Trädgårdsstad
Brynhildsvägen 19
Utgångspris: 4 785 000 kr
Högsta bud: 4 785 000 kr Budgivning
Upplåtelseform: Tomt
Fastigh.bet: Täby Melonen 3

Täby - Täby Trädgårdsstad / Brynhildsvägen 19

Attraktiv villatomt i populära Trädgårdsstaden i Täby Kyrkby

Tillfälle att förvärva en attraktiv och stor villatomt på 1 260 kvm i Täby Trädgårdsstad i Täby Kyrkby. Tomten har en generös byggrätt med en tillåten bruttoarea på 252 kvm, Byggnadsarean ligger på hela 151 kvm och garage får uppgå till 60 kvm. Tomten är inte knuten till någon specifik leverantör av hus eller entreprenör. Gatukostnad är betald samt en stor del av VA-anslutningskostnaden, det som tillkommer är VA-anslutningsavgift efter beviljat bygglov samt elanslutninsavgift. Tomten kommer att grovplaneras av säljaren. I närområdet finns flera förskolor , varav en är helt nybyggd samt en låg-mellanstadieskola. Med den nya norrortsleden tar det ca 15-20 min att åka till Kista. Tomten ligger också nära buss och med gångavstånd till Kyrkbyns centrum och Roslagsbanan, ca 1 km bort ( Kragstalund station).

Fakta om tomtmarken
Beskrivning
Tomt/Servitut
 • Totalareal
  1260 kvm
 • Rättigheter last
  Avtalsservitut: Slänt - Se beskrivning
 • Inskrivna servitut och övriga gravationer
  Avtalsrättighet Slänt
 • Planbestämmelser
  Sydöstra Delen Av Byleområdet, Detaljplan (Beslutsdatum: 20050616, Registreringsdatum: 20060911), Melonen, Fastighetsplan (Beslutsdatum: 20071023, Registreringsdatum: 20080109)
Övrigt
 • Minsta tillåtna tomtstorlek 1200 m². Största tillåtna byggnadsarea för huvudbyggnad är 12% av tomtarean och för garage/uthus 60m². Största tillåtna bruttoarea för huvudbyggnad är 20% av tomtarean. På varje tomt får endast en huvudbyggnad uppföras. Huvudbyggnad får endast inrymma en lägenhet. Där så prövas lämpligt får även en additionsbostad om högst 50m² boarea inrättas inom ramen för angiven byggrätt. Vind får inte inredas utöver angivet högsta antal nivåer. Taklutning: 18 grader som lägsta och 27 graders lutning som högst. Garage och uthus skall placeras friliggande och mins 2,0 m från gräns mot granntomt eller sammanbyggas i gräns med likartad och samordnat utformad byggnad på granntomten. Huvudbyggnader skall placeras med kort- eller långsida utmed egenskapsgräns mot gata.
Ekonomi
 • Typkod
  210 Småhusenhet, tomtmark
 • Upplåtelseform
  Tomt
 • Boendekalkyl
  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Bostadsvisning i VR

Nyhet! Nu lanserar vi bostadsvisningar i virtuell verklighet.

Läs mer och prova på
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn