Brynhildsvägen 21 / Täby Trädgårdstad / Täby

Lättbyggd tomt mot park. Va och gatukostnader är betalda

Slutpris
5 000 000 kr
Totalareal
1 200 kvm
Upplåtelseform
Tomt
Fastigh.bet
TÄBY MELONEN 16
Såld
2019-08-29
Bostaden är såld!

Denna tomt på Brynhildsvägen 21 såldes av oss 2019-08-29. Se alla våra försäljningar i Täby

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Täby Trädgårdstad är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

En attraktiv, lättbyggd och stor villatomt på 1 200 kvm i attraktiva Täby Trädgårdsstad (nordöstra Byle) i Täby Kyrkby. Tomten har ett suveränt läge som angränsar mot vackra Byleparken. Tomten har en generös byggrätt med en tillåten bruttoarea på Hela 240 kvm, Total byggnadsarean är 150 kvm. Samt garage får byggas upptill 60 kvm byggnadsyta.
Det här är en av de sista tomterna i området så ta chansen att bygga ditt drömhus i en av Täby´s attraktivaste och mest exklusiva villaområde.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Täby Kyrkby

Täby kyrkby är ett naturnära område med idylliska villaområden, ett flertal skolor och förskolor samt stora vackra grönområden för motion och friluftsliv. Idag präglas bebyggelsen av äldre bevarade sekelskiftesvillor tillsammans med nybyggen och radhusområden.

Närhet till matbutiker och shopping

I Täby kyrkby centrum finns både matbutiker, apotek, restauranger samt bageri och goda kommunikationer.

Sport och fritid runt hörnet

Naturlivet är rikt med strövområden och Vallentunasjön runt knuten. På Täby IP finns fotbollsplaner, tennisbanor, löparbanor och elljusspår. På vintern finns isbana samt fina skidspår.

Kommunikationer

I kyrkbyn finns både Roslagsbanan mot Kårsta och Stockholm Östra samt ett flertal busslinjer, bl a 610 mot Danderyds sjukhus och Vallentuna, linje 611 mellan Danderyds sjukhus och Täby Kyrkby samt linje 524 mellan Arninge och Upplands Väsby station och buss 616 mot Täby Centrum.

Familjeliv

Flera skolor F-6, Runborg skola, Kyrkskolan, Byleskolan och Midgårdsskolan. Går man i högstadiet, 7-9, så finns Skolhagenskolan i kyrkbyns centrum. Förskolor finns det ett flertal av i kyrkbyn, se taby.se för närmare information.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.