Byle Allé 8 B / Täby kyrkby / Trädgårdsstaden / Täby

Slutpris
4 200 000 kr
Boarea
108 kvm
Avgift
4 665 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2020-03-17
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Byle allé såldes av oss 2020-03-17. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Byle allé

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Täby kyrkby / Trädgårdsstaden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I den attraktiva del av Täby Kyrkby kallat Trädgårdsstaden finner ni denna dröm till etagelägenhet fördelad på 4 rum över 108 m² med full takhöjd och genomgående hög standard. Husen som var färdiga för inflytt under 2017 är ritade av den välrenommerade arkitektbyrån Sandell Sandberg. Här erbjuds ni ett boende med vacker arkitektonisk elegans så väl exteriört som interiört.

Bostaden har en tilltalande arkitektur fördelat på en social del och en privat. Entréplan huserar med stora sällskapsytor, kök, badrum och utgång till en underbar balkong och med fri utsikt över den intilliggande innergården och vidare över nejden. Köket är modernt med stora arbetsbänkar i carraramarmor och gott om förvaring, samtliga vitvara är från Miele. Tilltaget vardagsrum med föredömliga inredningsmöjligheter och vackert ljusinsläpp via stora fönsterpartier som tack vare sitt gavelläge finns i två väderstreck.

Den privata avdelningen är belägen på ovanvåningen. Här finns tre ordentliga sovrum, samtliga med full takhöjd vilket upp till nock är strax under fem meter. Varje rum erbjuder föredömlig förvaring via platsbyggada garderober och likt entréplan finns hör en badrum med dusch.

Varmt välkommen till ett perfekt boende, villakänsla och dess fördelar kombinerat med bostadsrättens trygghet.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Täby kyrkby / Trädgårdstaden

Trädgårdsstaden är en del i Täby Kyrkby som växt upp under 2010-talet bestående av en härlig mix av villabebyggelses och småskaliga bostadsrättsföreningar.

Kommunikation

Till Täby Centrum, med sitt stora utbud av affärer och service, tar bilresan ungefär tolv minuter och till Roslagstull cirka 20 minuter lugnare tider på dagen. I kyrkbyn finns både Roslagsbanan mot samt ett flertal busslinjer, bl a 610 mot Danderyds sjukhus och Vallentuna, linje 611 mellan Danderyds sjukhus och Täby Kyrkby samt linje 524 mellan Arninge och Upplands Väsby station och buss 616 mot Täby Centrum. Under rusningstrafik på vardagar finns även buss 687 som tar dig till Kista.

Natur och fritid

Stora grönområden ligger alldeles intill Byle Allé och på några få minuter är joggaren ute i motionsspåret. Slingan ansluter till ett elljusspår och snörika vintrar förvandlas löpstigar till skidspår. För den som vill njuta av skog och mark i ett lugnare tempo passerar vandringsleden Roslagsleden kyrkbyn. Där finns också en särskild natur och fornstig där skyltar berättar om spår ända tillbaka till bronsåldern. Vallentunasjön i väst och Ullnasjön i sydost ligger ungefär 4 kilometer bort och erbjuder sportfiske. På Vallentunasjön plogas en skridskobana när isen ligger tjock och sommartid finns en badplats vid Täbybadet nära kyrkbyn. Ängsholmsbadet i Rönningesjön nås också på runt tio 0minuter med bil och är ett populärt badalternativ. På bekvämt cykelavstånd från Byle Allé ligger kyrkbyns bibliotek, tennisbanor och sporthall. Här finns också Täby IP/Vikingavallen som rustas upp sedan fotbollslaget IK Frej Täby klättrat upp i superettan. För golfare finns både 18-hålsbana och 9-hålsbana 4 kilometer bort. Föreningslivet i Täby är rikt och det finns många möjligheter till idrottande med bland annat flera ridskolor.

Skolor och barnomsorg

Det finns gott om förskolor i Täby kyrkby och tre inom en kilometers avstånd från Byle Allé. Förskolorna här drivs i privat regi med olika inriktningar. I Täby kyrkby ligger också flera grundskolor, både privat och kommunalt drivna. Byleskolan, Midgårdsskolan och Kyrkskolan har alla åk F–6 och Skolhagenskolan har högstadiet. Nystartade Runborgs skola ska ha elever från åk F–3. För barn med särskilda behov finns Mellansjö skola, alldeles intill Vallentunasjön och med klasser från årskurs 1 till 9. Gymnasieskolor finns i bland annat Tibble och Täby centrum.

.

.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.