Sök Meny
Såld

Täby - Hägernäs Strand / Catalinavägen 5

Rymlig lägenhet med två terrasser

Välkommen till denna välplanerade lägenhet om 104 kvm med två terrasser ett stenkast från Stora Värtan i trevliga Hägernäs Strand. Lägenheten har två egna uteplatser med utsikt mot vattnet, tre bra sovrum och härliga sociala ytor med öppen planlösning mellan vardagsrum och kök samt två badrum. Genomgående fint skick och genomtänkta materialval. Garage samt stort källarförråd finns i huset och nås bekvämt med hissen. Lägenheten är centralt belägen i Hägernäs Strand och har nära till såväl goda kommunikationer som fina promenadstråk utmed Värtan, där det finns både badstrand och trevlig restaurang. Här är det lätt att trivas!

Sponsrade länkar
Täby / Hägernäs Strand
Catalinavägen 5
Slutpris: 3 950 000 kr
Boarea: 104 kvm
Avgift: 6 170 kr/mån
Rum: 4 rum (3 sovrum)
Våning: 1 (Hiss finns)
Såld: 2017-06-21
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Täby / Catalinavägen