Sök Meny
Såld

Täby / Dianavägen 72

Ett av Täbys bästa lägen!

Högt belägen med utsikt över Täby finner ni ett moderniserat sutteränghus med två fina uteplatser.
Entréplan med generös umgängesyta med vardagsrum och kök i öppen lösning med utgång till stor balkong om 22 kvm i soligt söderläge. Vardagsrum och kök har fantastiskt ljusinsläpp via höga fönster i tre väderstreck och rummet flödar av ljus. Braskamin värmer skönt under kulna höst och vinterkvällar. Stilsäkert Puustellikök i vitt med granit och ekbänkskivor samt bardel med keramikhäll och takhängd fläkt. Matplats för det stora sällskapet. Entréplan bjuder även på två stora sovrum samt badrum med dusch och en rymlig entréhall.
Sutterängplanet är inrett med ett generöst allrum och två stora sovrum med utgång till altanen under tak. Badrum med dusch, bubbelbadkar och bastu. Praktisk tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare samt ingång till stor klädkammare med klädstänger. Plan trädgårdstomt i två nivåer som inramas av trädgårdshäck, Gunnebostängsel och syrenhäck. Grönområdet på andra sidan gatan är förlängning på Hästängen som angränsar till Rönningesjön.

Dianavägen är lugnt och högt belägen på återvändsgata med ringa biltrafik. Natursköna strövområden invid Rönningesjön med bad sommartid och plogad skridsko/skidbana vintertid. Trevligt utflyktsmål är Rönningeby med 4H-gård och många aktiviteter för barn i alla åldrar samt Skavlötens friluftsgård med badplats. Det finns ett flertalet förskolor och skolor i området. I Gribbylunds C finns bra närservice som ICA-affär, frisör, café, restauranger och bibliotek. Promenad/cykelavstånd till Täby centrum, ett av Sveriges största och modernaste köpcentrum. Bra kommunikationer via buss och Roslagsbanan endast 5 min promenad till Viggbyholms station.

Sponsrade länkar
Täby
Dianavägen 72
Slutpris: 9 100 000 kr
Boarea/biarea: 144/48 kvm
Driftkostnad: 41 412 kr/år
Tomtarea: 916 kvm
Rum: 6 rum (4 sovrum)
Såld: 2017-01-22
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Hetaste inredningstrenderna i höst!
  Hetaste inredningstrenderna i höst!

  Hösten är på ingång och vi ser fram emot den i särklass mysigaste tiden på året. Chilli’s inredningsexpertJohanna Niva listatRde senaste trenderna

 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

  Bostad / Sverige / Stockholm / Täby / Dianavägen