Dianavägen 72 / Täby

Ett av Täbys bästa lägen!

Slutpris
9 100 000 kr
Boarea/biarea
144/48 kvm
Driftkostnad
41 412 kr/år
Tomtarea
916 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2017-01-22
Bostaden är såld!

Denna villa på Dianavägen såldes av oss 2017-01-22. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Dianavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Dianavägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Högt belägen med utsikt över Täby finner ni ett moderniserat sutteränghus med två fina uteplatser.
Entréplan med generös umgängesyta med vardagsrum och kök i öppen lösning med utgång till stor balkong om 22 kvm i soligt söderläge. Vardagsrum och kök har fantastiskt ljusinsläpp via höga fönster i tre väderstreck och rummet flödar av ljus. Braskamin värmer skönt under kulna höst och vinterkvällar. Stilsäkert Puustellikök i vitt med granit och ekbänkskivor samt bardel med keramikhäll och takhängd fläkt. Matplats för det stora sällskapet. Entréplan bjuder även på två stora sovrum samt badrum med dusch och en rymlig entréhall.
Sutterängplanet är inrett med ett generöst allrum och två stora sovrum med utgång till altanen under tak. Badrum med dusch, bubbelbadkar och bastu. Praktisk tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare samt ingång till stor klädkammare med klädstänger. Plan trädgårdstomt i två nivåer som inramas av trädgårdshäck, Gunnebostängsel och syrenhäck. Grönområdet på andra sidan gatan är förlängning på Hästängen som angränsar till Rönningesjön.

Dianavägen är lugnt och högt belägen på återvändsgata med ringa biltrafik. Natursköna strövområden invid Rönningesjön med bad sommartid och plogad skridsko/skidbana vintertid. Trevligt utflyktsmål är Rönningeby med 4H-gård och många aktiviteter för barn i alla åldrar samt Skavlötens friluftsgård med badplats. Det finns ett flertalet förskolor och skolor i området. I Gribbylunds C finns bra närservice som ICA-affär, frisör, café, restauranger och bibliotek. Promenad/cykelavstånd till Täby centrum, ett av Sveriges största och modernaste köpcentrum. Bra kommunikationer via buss och Roslagsbanan endast 5 min promenad till Viggbyholms station.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration