Sök Meny
Såld

Täby - Löttingelund / Domarringsvägen 11

Representativ 1-plansvilla i vinkel med vidbyggt dubbelgarage och pool.

Här ges ett fantastiskt tillfälle att förvärva ett representativt 1-planshus i vinkel med en totalyta om 265 kvm i populära Löttingelund!
Villan erbjuder stora sällskapsytor som flödar av ljus via höga fönster och skjutbara glasdörrar från golv till tak. Stilsäkert danskt kvalitetskök från Invita med hög maskinell standard. Trivsamt allrum med värmande kakelugn från Wasaugnen. Två helkaklade badrum i sober färgskala varav ett är inrett med bubbelbadkar och ingång till bastu. Fyra rymliga sovrum samt klädkammare och walk in closet. Rymlig tvättstuga med TM/TT och modernt torkskåp med kondensavfuktare. Fantastisk utemiljö med gjuten pool om 4x9 meter samt utedusch. Stor insynskyddad trädäckad altan om ca 90 kvm i soligt sydvästläge med naturen som närmsta granne. Plan lättskött trädgårdstomt med fina gräsytor och flaggstång samt förvaringsbodar. Stort vidbyggt dubbelgarage med elportar och asfalterad garageuppfart.

Löttingelund är ett naturskönt beläget villaområde med stora tomter och fin villabebyggelse. Det är endast några hundra meter till Rönningesjön med bad sommartid och plogad skridsko/skidbana vintertid. Trevligt utflyktsmål är Rönningeby med 4H-gård och många aktiviteter för barn i alla åldrar samt Skavlötens friluftsgård med badplats. Inom bekvämt gångavstånd finns Löttingelundsskolan (F-6) och Murgrönans förskola. I närområdet finns även fina motionsspår, Roslagsleden och ridskola. För den golfintresserade är det endast några minuters bilväg till Jarla Banke och Arninge Golfklubb . Kommunikationer med buss till Arninge C och Täby C, ett av Sveriges modernaste och prisbelönta centrum med ca 220 butiker och restauranger.

Missa inte detta unikt tillfälle att förvärva drömhemmet med härliga sociala umgängesytor och påkostad utemiljö!

Sponsrade länkar
Täby / Löttingelund
Domarringsvägen 11
Slutpris: 10 375 000 kr
Boarea/biarea: 188/77 kvm
Driftkostnad: 63 838 kr/år
Tomtarea: 2041 kvm
Rum: 7 rum, varav 4 är sovrum
Såld: 2016-12-15
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Kom igång med din trädgård
  Kom igång med din trädgård

  En trädgård är högst personlig och ska självklart utgå från din egen smak. Men oavsett vad du har för drömmar för just din trädgård – börja med en bra grund!  

  Bostad / Sverige / Stockholm / Täby / Domarringsvägen