Domarringsvägen 11 / Löttingelund / Täby

Representativ 1-plansvilla i vinkel med vidbyggt dubbelgarage och pool.

Slutpris
10 375 000 kr
Boarea/biarea
188/77 kvm
Driftkostnad
63 838 kr/år
Tomtarea
2 041 kvm
Rum
7 rum (4 sovrum)
Såld
2016-12-15
Bostaden är såld!

Denna villa på Domarringsvägen såldes av oss 2016-12-15. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Domarringsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Löttingelund är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här ges ett fantastiskt tillfälle att förvärva ett representativt 1-planshus i vinkel med en totalyta om 265 kvm i populära Löttingelund!
Villan erbjuder stora sällskapsytor som flödar av ljus via höga fönster och skjutbara glasdörrar från golv till tak. Stilsäkert danskt kvalitetskök från Invita med hög maskinell standard. Trivsamt allrum med värmande kakelugn från Wasaugnen. Två helkaklade badrum i sober färgskala varav ett är inrett med bubbelbadkar och ingång till bastu. Fyra rymliga sovrum samt klädkammare och walk in closet. Rymlig tvättstuga med TM/TT och modernt torkskåp med kondensavfuktare. Fantastisk utemiljö med gjuten pool om 4x9 meter samt utedusch. Stor insynskyddad trädäckad altan om ca 90 kvm i soligt sydvästläge med naturen som närmsta granne. Plan lättskött trädgårdstomt med fina gräsytor och flaggstång samt förvaringsbodar. Stort vidbyggt dubbelgarage med elportar och asfalterad garageuppfart.

Löttingelund är ett naturskönt beläget villaområde med stora tomter och fin villabebyggelse. Det är endast några hundra meter till Rönningesjön med bad sommartid och plogad skridsko/skidbana vintertid. Trevligt utflyktsmål är Rönningeby med 4H-gård och många aktiviteter för barn i alla åldrar samt Skavlötens friluftsgård med badplats. Inom bekvämt gångavstånd finns Löttingelundsskolan (F-6) och Murgrönans förskola. I närområdet finns även fina motionsspår, Roslagsleden och ridskola. För den golfintresserade är det endast några minuters bilväg till Jarla Banke och Arninge Golfklubb . Kommunikationer med buss till Arninge C och Täby C, ett av Sveriges modernaste och prisbelönta centrum med ca 220 butiker och restauranger.

Missa inte detta unikt tillfälle att förvärva drömhemmet med härliga sociala umgängesytor och påkostad utemiljö!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration