Duvbergsvägen 10A

Duvbergsvägen 10A

Slutpris

9 650 000 kr


Skarpäng— Täby

Duvbergsvägen 10A


Slutpris
9 650 000 kr

Skarpäng— Täby

Exklusiv villa byggd 2013

Välkommen till denna stilrena och exklusiva villa om 170 kvm i populära och barnvänliga Skarpäng! Huset uppfördes 2013 och andas tidlös design med stora fönsterpartier, hajomdörrar och öppen planlösning. Bostaden erbjuder totalt fyra rymliga sovrum varav "masteravdelning" är uppdelad med masterbedroom, walk in closet samt master bathroom. Stort vardagsrum på nedre plan med plats för hela familjen samt utgång till altanen och den trevliga trädgårdstomten med plats för mycket spring och lek. Här finner du även badrum med bastu, tvättstuga med groventré samt förråd. En trappa upp välkomnas du av ett modernt kök med köksö och matsal i en öppen planlösning och med stora fönsterpartier i tre väderstreck som bidrar med härligt ljus. Här finns utrymme för det stora sällskapet samt utgång till både den rejäla balkongen som vetter mot framsidan och där kvällssolen kan avnjutas som till fastighetens mindre uteplats på kortsidan i ett perfekt söderläge.

Här bor du med närhet till bra skolor och förskolor, fina promenadstråk, motionsspår, badplats med sandstrand samt goda kommunikationer med buss både till Mörby och Töby Centrum.
Denna bostad vill du inte missa!


Boarea
170 kvm
Driftkostnad
34 500 kr/år
Tomtarea
802 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2018-02-12

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Denna villa på Duvbergsvägen såldes av oss 2018-02-12. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Duvbergsvägen.

Boka värdering

Guy Wallster

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Danielle Wallster

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.