Eddagränd 15 / Täby Kyrkby / Täby

Familjevilla med stor tomt, nära kommunikationer!

Slutpris
6 600 000 kr
Boarea
156 kvm
Driftkostnad
36 588 kr/år
Tomtarea
1 304 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2018-02-18
Bostaden är såld!

Denna villa på Eddagränd såldes av oss 2018-02-18. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Eddagränd

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Täby Kyrkby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna mycket charmiga familjevilla i Täby Kyrkby om totalt 156 kvm. Öppen planlösning på entréplan ger härliga sociala ytor. Trevligt och nyrenoverat kök med praktisk köksö att samlas kring. Huset står på en stor och plan uppvuxen tomt med bärbuskar och syrenberså. Här finns plats för mycket lek och bus. Många härliga grillkvällar får du genom att nyttja den inbjudande och insynsskyddade altanen i väster med perfekt kvällssol. Gott om utrymme för 2-3 bilar på garageinfarten samt en carport med vidbyggt förråd.

Närhet till skola, matbutiker och kommunikation. 5 minuters cykeltur till centrum i Täby kyrkby och 5 minuters bilfärd till Vallentuna centrum. På Täby IP finns fotbollsplaner, tennisbanor, löparbanor och elljusspår. På vintern finns isbana samt fina skidspår.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration