Sök Meny
Såld

Täby - Täby Centrum / Esplanaden 22,

Välplanerad 3,5:a i Täby Centrum

Välkommen till denna fantastiska och välplanerade 3,5:a i populära Täby Torg med dubbla balkonger, dubbla badrum samt öppen planlösning och 2,60 i takhöjd för extra trevnad. Bostaden andas exklusiva färg- och materialval med stora fönsterpartier som bidrar med härligt ljus och den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en social planlösning för hela familjen. Denna bostad har allt du kan önska dig med två ordentliga sovrum samt ett kontor varav Master bedroom har en separat balkong där du kan njuta av eftermiddagens strålar, två bra klädkammare och en stor balkong in mot gården. Denna lägenhet vill du inte missa, välkommen!

Sponsrade länkar
Täby / Täby Centrum
Esplanaden 22,
Slutpris: 4 730 000 kr
Boarea: 93 kvm
Avgift: 4 053 kr/mån
Driftkostnad: 370 kr/mån
Rum: 3,5 rum (2-3 sovrum)
Våning: 2 (Hiss finns)
Såld: 2017-06-21
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Täby / Esplanaden