Flädergränd 9 / Täby Kyrkby / Täby

Rymlig familjevilla med garage

Boarea/biarea
145/91 kvm
Driftkostnad
29 818 kr/år
Totalareal
432 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2018-11-20
Bostaden är såld!

Denna villa på flädergränd såldes av oss 2018-11-20. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på flädergränd

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Täby Kyrkby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns möjligheten att förvärva denna mycket välbelägna villa i lugnt och snudd på bilfritt område i Täby kyrkby. Huset är 145 + 91 kvm med mycket rymlig källarvåning. Entréplan innehåller förutom kök och vardagsrum i öppen planlösning, badrum och tvättstuga även två fina sovrum mot husets lugna baksida. Övre plan disponeras med två sovrum, vilket enkelt kan göras om till tre, samt allrum och badrum. Garage finns på uppfarten och tomten är plan och lättskött. Uteplats i anslutning till köket i perfekt västerläge. På bekvämt gångavstånd finns skola, flera förskolor, bra kommunikationer och litet närcentrum med mataffär, apotek, gym, restaurang och diverse annan service. Här är det lätt att trivas, välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration