Gribbylunds Torg 4A / Gribbylund / Täby

4:a med balkong i söder

Slutpris
2 500 000 kr
Boarea
81,8 kvm
Avgift
3 034 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns)
Såld
2017-11-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på gribbylunds torg såldes av oss 2017-11-20. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på gribbylunds torg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gribbylund är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna ljusa yteffektiva 4:a om 81,8 kvm med rymlig balkong i söder. Två badrum där badrum ett är renoverat 2016 och badrum två 2012. Fullutrustat renoverat kök 2016 med matplats invid fönster för 6-8 personer. Fönster i flera väderstreck bidrar till härligt ljusinsläpp i lägenheten. Denna lägenhet måste ses!

Populära Gribbylund erbjuder många möjligheter till fritidsaktiviteter vid Skavlötens friluftsgård som ligger inom gångavstånd. Rönningesjön plogas vintertid upp för skridskoåkning och längdspår. Här går även bra att fiska. En ny streetbasketplan har anlagts med korgar i två nivåer för att passa alla åldrar. Boulebanan är också spelbar. Ängsholmsbadet som ligger vid Rönningesjöns västra strand är ett kommunalt bad. Badet är mycket populärt med stora gräsytor och har två badstränder med bryggor. Badet har även ett hopptorn, omklädningsrum, utomhusdusch och toalett. Det finns ett flertal förskolor och familjedaghem i närområdet. Täby friskola har två skolor för åk 0-5, finns inom ett par minuters gångväg, samt två kommunala grundskolor i Gribbylunds centrum.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration