Grindtorps Skolgränd 28 / Täby Centrum / Täby

2:a med öppen planlösning & Balkong

Slutpris
2 780 000 kr
Boarea
52 kvm
Avgift
3 379 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 7 (Hiss finns)
Såld
2018-03-22
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Grindtorps Skolgränd såldes av oss 2018-03-22. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Grindtorps Skolgränd

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Täby Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna nyproducerade och centrala bostad i hjärtat av det nya området invid Täby Centrum! Här bor du i en hemtrevlig och ljus lägenhet med direkt närhet till Täby Centrum med allt tänkbar service, utmärkta kommunikationer samt närhet till natur och fina promenadstråk. Bostaden erbjuder genomgående ekparkettgolv, ett modernt kök i en social och öppen planlösning mot vardagsrummet, stor balkong, rymligt sovrum med tillhörande walk in closet samt ett stort helkaklat badrum. Brf Polstjärnan erbjuder förutom ett centralt boende också fördelen med garage, gemensam takterrass samt ett källarförråd till varje lägenhet.

Denna lägenhet får inte missas!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration